Lejárt jogosítvánnyal száguldozott egy 103 éves asszony

Vágólapra másolva!
Egy 103 éves asszony jogosítvány nélkül száguldozott egy olasz városban. A rendőrök emiatt ellenőrizték. Kiderült, hogy nem ivott alkoholt, viszont le volt járva a jogosítványa, és nem volt biztosítás az autón. Az asszony kocsiját lefoglalták, mire úgy reagált, hogy vett egy robogót.
Vágólapra másolva!

Bondenóben egy ott lakó tett bejelentést a rendőrségen egy sofőr miatt, aki a városban száguldozott egy Fiattal. A bizonytalan autóst a rendőrök megállították, és a 103 éve asszonnyal a szondát is megfújatták. 

Kiderült, hogy nem ivott alkoholt, viszont a jogosítványa két éve lejárt, az autóján pedig nem volt biztosítás. 

A rendőrök emiatt lefoglalták az autóját, és hazavitték az asszonyt, aki egész életéven vezetett, és még egyszer sem okozott balesetet. 

rendőrautó, rendőrség, rendőr, sziréna, villogó, megkülönböztető jelzés, rendőrautó, villogó, fényhíd, kék-piros villogó, villogó kék fényjelzés, autó, illusztráció,
Képünk illusztráció!
Fotó: Fotó: Csudai Sándor - Origo 

Az asszonyt azonban nem hatotta meg, hogy lefoglalták az autóját, vett egy robogót, és azóta azzal jár a barátaihoz kártyázni – írja a Metropol

Az Origo megírta, hogy korábban egy BMW-s 223-al száguldozott Ausztriában, egy gyorshajtó egy tanulóvezetővel ütközött Kecskeméten, egy másik autós pedig olyan gyorsan hajtott át az Árpád hídon, hogy alig lehetett szemmel követni.