Lefotózta egy másik utas jegyét, azzal akart repülni egy férfi Texasban

Vágólapra másolva!
Letartóztattak egy texasi férfit, miután a hatóságok szerint egy másik utas jegyének fényképét használta a felszálláshoz a Delta Air Lines Utahba tartó járatára.
Vágólapra másolva!

A 26 éves Wicliff Yves Fleurizard március 17-én a Salt Lake City nemzetközi repülőtéren felszállt egy repülőjáratra, amely a texasi Austinba tartott.

A Southwest légitársaság járatára foglalt jegyet, de foglalását áttették másnapra egy következő járatra, mivel a repülőgép megtelt.

Ahelyett, hogy megvárta volna a Southwest következő járatát, inkább átment a Delta Airlines részlegébe, ahol több utas telefonját és beszállókártyáját lefényképezte, miközben azok nem figyeltek. A képeket arra használta fel, hogy felszálljon a járatra.

A Yahoo szerint a férfi a felszállást követően bezárkózott a mosdóba és egészen az út végéig ott tartózkodott. Miután kijött a mosdóból, egy légiutas-kísérő észrevette, hogy a gépen nincs szabad ülőhely, és odament hozzá, ekkor azonban a repülőgép már megérkezett a kifutópályára.

A légiutas-kísérők közben kiderítették a nevét és kérték a jegyét, de a férfi nem tudott érvényes jegyet felmutatni. Miután kiszállt a gépből már a reptér rendfenntartó erői fogadták.

A hatóságok szerint az egyik utasnak gondja akadt, amikor a kapuknál megpróbálták beolvasni a jegyét, mert a rendszer azt mutatta, hogy a nő már a fedélzeten van. A biztonsági felvételeken látta a rendőrség, hogy a férfi lefotózta a nő telefonját.

A férfi ellen vádat emeltek, a rendőrség az ügyben nyomozást indított - írja az NBC News.