Jótékony célra akarja használni gyűjteményét a világ legtöbb chipes zacskóját összegyűjtő férfi

Vágólapra másolva!
A világ legtöbb chipses zacskóját gyűjtötte össze a 60 éves Gary Key, akinek akkor lett ez a különös hobbija, amikor párjánál mellrákot diagnosztizáltak.
Vágólapra másolva!

A hatvanéves Gary Key akkor kezdett bele ebbe az egyedülálló hobbiba, amikor 2012-ben párjánál, Joanne-nál halálos mellrákot diagnosztizáltak. Joanne halála után Gary megfogadta, hogy folytatja a gyűjtést, de mivel legkisebb gyermeke, a 15 éves Alisha idén végez az iskolában, Gary úgy döntött, hogy leáll.

Azt hiszem, ha nem gyűjtöm többé őket, az nagyon megvisel majd. Lehet, hogy vissza kell térnem a hobbihoz, mert ez már szokássá vált. Azt hiszem, automatikusan elkezdem majd félretenni a csomagokat.

A Hull Egyetem egykori dolgozója havonta átlagosan 279 zacskót gyűjt össze, és néha az utcáról is összeszedi őket.

A férfi ismerősei is félreteszik neki a csomagolásokat, hogy Gary hozzáadhassa őket a gyűjteményéhez.

Gary azt mondta, hogy meg fogja őrizni a csodálatos gyűjteményt, és szeretne egy játékot készíteni egy rákellenes jótékonysági szervezet javára.

De az utolsó úton már csak chips és sósmogyoró kapható
Képünk illusztráció!
Fotó: Mudra László 

A zacskók lebegnek a vízen - szeretnék belőlük valamilyen játékot csinálni egy rákellenes jótékonysági szervezet számára - például egy szökőkútban tudnák őket úsztatni, vagy ilyesmi. Színesek, szóval működne. Csak azt nem tudom, hogy mit fogok belőlük pontosan csinálni.

Amikor Gary elkezdte egyedülálló hobbiját, felesége őrültnek nevezte, de hamarosan ő is betársult a projectbe - írta a Mirror.