Itt az igazság az UFO-észlelésekről

Alien, illustration alien creature monster 3d artwork space paranormal humanoid fiction extraterrestrial fear eye scary sci-fi invasion universe invader looking at being graphic contact invaders fire nobody no-one Horizontal ILLUSTRATION LIGHT GREY COLOUR
Vágólapra másolva!
Furcsa mód, senki nem hisz a Pentagonnak.
Vágólapra másolva!

A Pentagonnak 80 évnyi kormányzati dokumentumot kellett átvizsgálnia, amelyben UFO-kat jelentettek. Most jelentést adtak ki, és megerősítették, hogy a csapat az 1940-es évektől napjainkig dokumentált megfigyeléseket szkennelt, és a rakétáktól a drónokig mindent leellenőriztek lopakodó technológiával.

Az All-domain Anomália-feloldó Iroda (AARO) több évtizednyi jelentést "vizsgált és elemzett", és nem talált semmit, ami arra utalna, hogy idegenek vagy földönkívüli intelligencia járt volna a Földön.

Tim Phillips igazgató azóta megerősítette, hogy az AARO 80 évnyi megfigyelést vizsgált meg, és nem talált olyan meggyőző adatot, amely arra utalna, hogy léteznének földönkívüliek.

A Pentagon nem talált semmit, ami arra utalna, hogy idegenek vagy földönkívüli intelligencia járt volna a Földön. A kép illusztráció!
Fotó: TikTok

Az igazgató hangsúlyozta, hogy szerinte azok, akik UFO-król tettek bejelentést, nem akartak rosszat, nem akarták a hatóságokat félrevezetni, valószínűleg valóban elhitték, hogy földönkívülieket látnak.

Hiába mond azonban bármit a Pentagon, az emberek szkeptikusak a jelentésükkel kapcsolatban. Egyesek szerint épp a Pentagonnak lenne az a célja, hogy ne tudódjon ki, ha földönkívüli technikákat vizsgálnak és tesztelnek - írja a Bors.

A címlapi kép illusztráció!