Ez a nő 20 éve nem kap munkát a tetoválásai miatt

Melissa Sloan, tetováltanyuka
Vágólapra másolva!
Egy brit anyát tetoválásai miatt 20 éve nem vesznek fel sehová, azonban most lánya élete a tét, nem tudja finanszírozni a kezelést.
Vágólapra másolva!

Egy tetoválásfüggő anya, aki nem talál munkát, elárulta, milyen gyötrelemmel küzd kislánya egészsége miatt, mivel nem tudja fizeti a kezelését. A 46 éves walesi Melissa Sloan 20 éve nem dolgozik, mert a munkaadókat elriasztja több mint 800 tetoválása - köztük három réteg arctetoválás. 

Annak ellenére, hogy még a vécék takarítását is felajánlotta, az évek során számos esetben segélyre volt kénytelen támaszkodni. Ezek közé tartozik a PIP (Personal Independence Payment), amelyet mentális egészségi állapota miatt igényel.

image

Melissa, aki két lányával és élettársával, Luke-kal él együtt, eddig is éppen hogy meg tudtak élni. Most azonban kétségbeesett, mivel a 11 éves Autumn-nál nemrég olyan szembetegséget diagnosztizáltak, amely miatt a jövőben megvakulhat.

20 éve nem kaptam munkát a tetoválásaim miatt - és pénzre van szükségem a lányom miatt, aki megvakulhat. Jelenleg átmeneti szemüveget visel, amíg nem tudom kifizetni a speciális szemüvegét.

A kislány látása egyre rosszabb lesz az idő előrehaladtával, és ez a 270 font (125.000 forint) jelenleg túlmutat a keretükön.

image

Hiába vitték szemészhez és optikushoz, mindig elhajtották őket.

A kislány látásromlásra kezdett el panaszkodni, de hiába vitték orvoshoz, mindig azt a választ kapták, hogy minden rendben van. Pár hete azonban kiderült, hogy ez koránt sincs így. Súlyos rövidlátást diagnosztizáltak a kislánynál, amely fiatal korára való tekintette tinédzser kora végére akár teljes vaksággal is járhat. 

image

Melissa a közösségi médiában hívta fel a figyelmet a diagnózissal járó hatalmas költségekre. A Facebookon és a TikTok-on posztolt, ahol többnyire a megjelenése miatt trollkodtak vele. 

Forrás: DailyStar