Egy New York-i anya megölte ötéves kislányát és elrejtette a holttestét

Vágólapra másolva!
Egy New York-i nőt azzal vádolnak, hogy közel három hónappal ezelőtt halálra verte ötéves kislányát, majd elrejtette a holttestét.
Vágólapra másolva!

Egy New York-i nőt azzal vádoltak meg, hogy közel három hónappal ezelőtt halálra verte ötéves kislányát, majd elrejtette a holttestet, amelyet eddig nem találtak meg.

A 29 éves syracuse-i Latasha Mott ellen emberölés miatt emeltek vádat kislánya, Nefertiti Harris halálával kapcsolatban.

Az ügyészek szerint Mott többször megütötte lányát egy övvel, miközben a lány január 6-án a zuhanyzóban volt, és ezzel megölte, majd elrejtette a holttestet.

A syracuse-i rendőrség hétfőn mezőkön és erdős területeken kutatott, többek között drónnal, hogy megtalálják a holttestet.

William Fitzpatrick Onondaga megyei kerületi ügyész elmondta, hogy a nyomozás akkor kezdődött, amikor a Nefertiti holléte miatt aggódó családtagok felvették a kapcsolatot a rendőrséggel.

A rendőrök kihallgatták Mottot, aki beismerte, hogy megölte a gyermekét, és a holttestet egy erdős területen rejtette el.

Mott hétfőn ártatlannak vallotta magát. Ügyvédje, Don Kelly elmondta, hogy őrizetben van, 500 000 dollár készpénz (182 millió forint) vagy 1 millió dollár (36 millió forint) óvadék ellenében távozhat - írta az ABC.