Brutális gyilkosság Mexikóban, egy temetőben találták meg az eltűnt amerikai nőt

Vágólapra másolva!
Holtan talált rá a mexikói rendőrség egy február végén eltűnt 54 éves amerikai nőre. A fodrászként dolgozó asszony eltűnését a barátai jelentették, utóbb kiderült, a nőt elrabolták. A rendőrség azt is sejti, ki ölhette meg az asszonyt.
Vágólapra másolva!

Reyna Hernández a washingtoni Rentonból tűnt el február 26-án, barátai két nappal később értesítették a rendőrséget. A rendőrség nyomozni kezdett, de nem jutottak sokra, míg

március 8-án felfigyeltek egy, a mexikói lapokban megjelent cikkre, amely szerint egy azonosítatlan holttestet találtak egy helyi temetőben 

a Tijuana autópályán. 

A rentoni nyomozók ezt követően felvették a kapcsolatot a mexikói hatóságokkal, és a rendőrség szerint a hétvégén elegendő információt szereztek Hernández azonosításához. Mindeközben a mexikói rendőrök letartóztattak egy embert az üggyel kapcsolatban, róla annyit közöltek, hogy egy 61 éves rentoni lakos az illető. Hogy milyen kapcsolatban állt az eltűnt és később megölt nővel, azt nem közölték, az ABC News azt írta, családon belüli erőszakos bűncselekményről van szó.

A hatóságok most azon dolgoznak, hogy megállapítsák az áldozat halálának időpontját és módját, valamint azt, hogy hol követték el az emberölést. 

Ha kiderül, hogy az Egyesült Államokban történt, a hatóságok megpróbálják kiadni a gyanúsítottat, hogy az ottani bíróságon emelhessenek vádat ellene.