Botrányosan viselkedő utas miatt kellett kényszerleszállást végrehajtania egy repülőnek

Vágólapra másolva!
Edinburgh-ból tartott egy gép Tenerifére, azonban az egyik utassal már rögtön a felszállás után gond volt. Hőzöngött, majd a folyosón járkált fel-alá. Végül a gép a férfi miatt Portugáliában kényszerleszállást hajtott végre.
Vágólapra másolva!

Alighogy felszállt a gép Edinburgh-ból tegnap reggel, máris gond volt az egyik utassal. Az egyik férfi hőzöngött, zavarta a többi utast, a légiutas-kísérők hiába próbálták lenyugtatni. Ezek után a férfi a folyosón járkált fel-le. 

Az egyik utas elmondása szerint a férfi bolondként viselkedett, a repülőgép személyzete azonban jól kezelte a helyzetet. Hozzátette, hogy a férfi részegnek tűnt. 

A gép végül a férfi miatt nem ért el Tenerifére, Portugáliában hajtott végre kényszerleszállást, ahol a helyi hatóságok lekísérték a gépről a részeg utast. Közben a többi utas azt mondta neki, hogy „cheerio” - írja a Daily Star

Az Origo megírta, hogy korábban Budapesten hajtott végre kényszerleszállást egy repülő, egy Boeingnek pedig műszaki hiba miatt kellett idő előtt leszállnia. Egy utasszállító gép azért hajtott végre kényszerleszállást Budapesten, mert madarakkal ütközött.