Adományokból élt, ma már milliókat keres a szőke bombázó - fotó

Instagram/Laurna Sanders
Fotó: Instagram/Laurna Sanders
Vágólapra másolva!
Egy szőke bombázó szinte egész gyerekorrában szegénységben élt. Emiatt élelmiszer-adományokból tartotta fent magát. Azonban néhány évvel ezelőtt úgy döntött, hogy változtatni akar az anyagi helyzetén és egy másik karrierbe kezdett, amivel ma már milliókat keres.
Vágólapra másolva!

A 27 éves Laurna Sanders éveken keresztül óriási szegénységben élt. A nő egy sminkes vállalkozást hozott létre amivel megpróbált talpra állni, az azonban hamar becsődölt, ezért akkor sem tudtahelyre hozni az anyagi helyzetét.

Laurna egyre szegényebb lett, később már a számlákat sem tudta fizetni, majd végül arra kényszerült, hogy élelmiszer adományokból éljen.

Ekkor döntött úgy, hogy megváltoztatja az életét és kilép a sminkes szakmából.

Két évvel ezelőtt elhatározta, hogy beleveti magát a szexiparba, ezért regisztrált az OnlyFans oldalára, ahol azóta rengeteg előfizetőt szerzett.

Instagram/Laurna Sanders
Laurna gömbölyded melleiért oda vannak a rajongói.
Fotó: Instagram/Laurna Sanders / Instagram/Laurna Sanders

Akkoriban volt egy sikertelen vállalkozásom. Pénzt kellett keresnem, hogy jobb anyagi helyzetbe kerüljek. és be tudjam fizetni a számláimat.

- meséli Laurna

A szőke bombázó azt állítja, azért ennyire sikeres az OnlyFans-en, mert megcsináltatta a melleit, amiért oda vannak a férfiak, akiknek mindig szívesen mutogatja a tökéletes meztelen testét.

Instagram/Laurna Sanders
A pornómodellnek egy álma vált valóra, azzal, hogy megcsináltatta a melleit.
Fotó: Instagram/Laurna Sanders / Instagram/Laurna Sanders

Készítettem egy céllistát arról, hogy mit szeretnék elérni, és sikerült megcsináltatnom a mellplasztikát, amire mindig is vágytam!

- mondta Laurna, aki azt is elárulta, hogy imádja ezt a szakmát. 

Sokkal jobb érzi magát emiatt a bőrében, mint mikor sminkes volt.

A nő ma már több ezer fontot keres havonta a meztelen képei és videói eladásával, emiatt elmesélte, hogy nagyon büszke magára és alig várja, hogy a pénzből amit eddig keresett nyaralni és utazgatni tudjon.

Forrás: DailyStar