Pánik a repülőn, félelmetesen nézett ki a gép szárnya – videó

Vágólapra másolva!
Egy San Franciscóból Bostonba tartó gép valószínűleg madarakkal ütközött a levegőben, ami miatt megrongálódott a szárnya. Így a repülő nem tudott elrepülni Bostonba, Denverben kellett leszállniuk. Az egyik utas elmondta, örül, hogy még életben van.
Vágólapra másolva!

A United Flight San Franciscóból Bostonba tartó járatán utazó egyik utas elmondása szerint a felszállás után furcsa zajt hallott, ami azonban később elmúlt, ezért nem is foglalkozott vele. Később azonban a pilóta tájékoztatta az utasokat, hogy egy probléma miatt korábban kénytelen leszállni, méghozzá Denverben. 

Ezek után a férfi elhúzta a sötétítőt az ablaka elől, és ekkor meglátta, hogy a gép egyik szárnyából több darab is hiányzik. 

A gép végül sikeresen leszállt Denverben, ahonnan egy másik gép vitte őket tovább Bostonba. A sérüléseket valószínűleg az okozta, hogy a gép madarakkal ütközött – írja a Fox Business

Az Origo megírta, hogy korábban madár csapódott egy amerikai repülő hajtóművébe, tavaly januárban pedig egy 18 éves pilóta hajtott végre kényszerleszállást. Idén januárban az Alaska Airlines gépnek kellett leszállnia idő előtt.