Grillezőt loptak tőle, agyonlőtte a tolvajt egy texasi férfi

Fotó: X
Vágólapra másolva!
Ellopták egy férfi grillsütőjét Houston külvárosában a hétvégén. A tolvajt a tulajdonos üldözőbe vette, majd agyonlőtte.
Vágólapra másolva!

Egy texasi háztulajdonos lelőtt egy férfit, miután az ellopott egy grillezőt a házából vasárnap kora reggel - közölték a hatóságok - írja az ABC.

A helyi seriff a közösségi médiában tett közzétett egy bejegyzést, hogy a rendőrök bejelentést kaptak, arról, hogy vasárnap reggel egy férfit lelőttek Houston külvárosában.

A nyomozás kiderítette, hogy a férfi betört egy házba és ellopott egy grillezőt. Miután a háztulajdonos észrevette, hogy meglopták, a saját kocsijával vette üldözőbe a gyanúsítottat 

- mondta a seriff.

Amikor a háztulajdonos utolérte a tolvajt, aki egy autóval menekült, észrevette, hogy egy másik ember is ül az autóban. A kirabolt férfi elmondta a rendőröknek, hogy az üldözött autó sofőrje gyanúsan viselkedett és azt feltételezte, hogy fegyver van nála. Ekkor lőtt rá a tolvajra. Az incidensben egy ember meghalt.

A háztulajdonost őrizetbe vették, aki együttműködött a nyomozókkal, és részletes vallomást tett az esetről - írja a Fox.