Egy egészséges lányt arra kényszerítettek a szülei, hogy kerekesszékben élje az életét

Kegyetlen szülők arra kényszerítették a lányukat, hogy kerekesszéket használjon, amire nem volt szüksége, csalás, Louise Law
Louise Law, 50, and her ex-husband abused the benefits system using their daughter to gain financial advantage
Vágólapra másolva!
Egy yorkshire-i lányt a szülei arra kikényszerítették, hogy éveken keresztül kerekesszéket használjon, mert a szülők így jutottak pénzhez. A lányt emiatt évekig csúfolták az iskolában az osztálytársai, ami miatt depressziós lett. Azonban a szülőket ez sem érdekelte.
Vágólapra másolva!

A yorkshire-i házaspár, Louise Law és Martin Law lánya hét éves volt, mikor a szülei arra kényszerítették, hogy használjon kerekesszéket. A kislány évekig járt így iskolába, mikor nem is lett volna szüksége rá, hogy egy székben ülve közlekedjen. Emiatt az osztálytársai csúfolni kezdték.

 

Kihagytam a szokásos dolgokat, amiket más fiúk és lányok csináltak. A szüleim azt mondták, hogy nem tudok megfelelően járni. Emiatt zaklattak az iskolában, ami nagyon megviselt, hiszen barátaim sem voltak.

- meséli a lány.

A szülők, azért, hogy bebizonyítsák a lányuk valóban beteg rengeteg, orvosi vizsgálatra is elvitték, ahol még az orvosokkal is elhitették, a lányuk beteg. A vizsgálatok során rengeteg gyógyszert felírtak a lánynak, amit szülei hatására rendszeresen beszedett.

 

A szüleim elmondták mit mondjak az orvosnak, hogy gyógyszert írjanak fel nekem.

- mondta lány.

A lány megpróbáltatásai 2012-ben kezdődtek, majd 2017-ben véget értek, miután elvették őt szörnyű szüleitől.

image

Ezután egy állami otthonban került, az akkor 12 éves lány, aki mély depresszióba esett azután amit a szülei tettek vele.

Azonban a kislány miután elvették szüleitől, megszüntette velük a kapcsolatot és azóta nem is hallott róluk.

Végül a szüleivel minden kapcsolatot megszüntetett, és az idő múlásával mentális egészsége sokat javult.

- meséli a lány gondozója.

Mindezek után a szülők ellen nyomozás indult. Az anya az egyik kihallgatáson azt mondta a rendőröknek, hogy a lányának tényleg komoly betegsége van és szüksége van a kerekesszékre. Az orvosok azonban miután megvizsgálták a lányt, megállapították, hogy teljesen egészséges.

 

A szülőket csalás miatt letartóztatták,

mivel annyi támogatáshoz jutottak a lányuk megjátszott betegsége miatt, hogy az autójukat is abból a pénzből fizették.

Az anyát Louise Law-t csalással vádolták és 6 év 9 hónap börtönbüntetésre ítélték. Az apát, mentális állapota miatt egy otthonban helyezték.

Forrás: Mirror