Végigrabolta Amerika államait egy számológéptolvaj

USA, amerikai rendőr, police, egyenruha
A rendőrök elsírták magukat a majdnem halálra fagyott kisfiú láttán
Vágólapra másolva!
2021 óta folyamatosan fosztogatta egy amerikai férfi a grafikus számológépeket árusító üzletláncot, míg a napokban le nem bukott. A több tucatnyi eszköz értéke forintban átszámolva mintegy 32 millió forint. 
Vágólapra másolva!

Letartóztattak egy wisconsini férfit, aki állítólag több mint 90 000 dollár azaz jelenlegi árfolyamon mintegy 32 millió forint értékben lopott számológépeket a Target üzleteiből Indianában és több más államban - írja a Fox 59 Indianapolis.

A 33 éves wisconsini Frank Covingtont a hétvégén fogták el, miután lopás közben észrevették az egyik ilyen áruházban. Miközben a rendőrök őrizetbe vették Covingtont, jelentették, hogy a férfi nadrágzsebében egy, a kiskereskedelmi lopásoknál gyakran használt mágneses eszközt találtak, de ez még csak a kezdet volt.

Az autójában a rendőrök 26 grafikus számológépet, nagy mennyiségű fel nem használt Target-táskát, egy halom kártyát, amelyen a Target folyosószámai szerepeltek, valamint egy nyugat-milwaukee-i Targetből származó nyugtát találtak.

A rendőrök elmondták, hogy Covington elismerte a lopást. Az országos nyilvántartás ellenőrzése azt is kimutatta, hogy

Covington ellen Wisconsinban elfogatóparancs volt érvényben.

A rendőrök később beszéltek a Target veszteségmegelőzési programjával, akik elmondták, hogy Covington a gyanúsítottja az elmúlt napokban Georgiától Indianáig több lopásnak.

A Target nyilvántartása szerint Covington a gyanú szerint összesen 90 000 dollár értékben lopott el számológépeket a Target üzleteiből az Egyesült Államokban 2021 decembere óta.