Szörnyethalt egy férfi, miután bemászott egy repülőgép hajtóművébe az Egyesült Államokban

Airlines Face Challenges Amid Surging Summer Travel And 5G Deadline NurPhoto General news Houston - United States Texas June 25 2023 25th June 2023 Method of Transport Intercontinental Airport Delta Air Lines George Bush Intercontinental Airport Houston R
Delta Air Lines planes are seen at George Bush Intercontinental Airport in Houston, Texas on June 25, 2023. (Photo by Reginald Mathalone/NurPhoto) (Photo by Reginald Mathalone / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Holtan találtak a hatóságok egy férfit Salt Lake City városának repülőterén, miután bemászott a gép hajtóművébe.
Vágólapra másolva!

Bizarr haláleset történt az Egyesült Államokban. Egy 30 éves férfi kitépte a reptér egyik vészkijáratát, kifutott a reptér egyik útjára, majd bemászott egy gép hajtóművébe.

A férfi a helyszínen meghalt.

A felszálláshoz készülő repülőgép motorjai már működtek, és jégmentesítést végezték, amikor az áldozatot megtalálták, a pilóták gyorsan leállították a motorokat.

A Sky azt írja, hogy a helyszínen megtalálták a férfi ruháit, cipőit és egy személyes tárgyait a kifutópályán, és próbálták megállítani. A másik gép pilótáját is próbálták figyelmeztetni, hogy állítsa le a gép hajtóművét.

A lap azt is írja, hogy a férfit hiába próbálták újraéleszteni.

Az érintett járatokat törölték, az eset körülményeire és az utas halálára vonatkozó vizsgálat tart, és kiterjed a toxikológiai elemzésre is.

A közelmúltban két eset is történt az Egyesült Államokban, amikor a hajtómű ölt meg egy embert: a San Antonió-i nemzetközi repülőtéren egy dolgozó halt meg, míg 2022 szilveszterén egy háromgyermekes anya járt hasonlóan.