Meggyilkolták a szilikonmellű, szilikonfenekű gyönyörű lottónyertes barátját - fotók

Vágólapra másolva!
Nem alakult szerencsésen annak a lánynak az élete, aki nagyon fiatalon lett lottómilliomos. Rövid idő alatt elszórta a nyereményét, OnlyFans-karrierbe kezdett, majd szerelmes lett egy elítélt bűnözőbe, akit pár nappal ezelőtt meggyilkoltak.
Vágólapra másolva!

Jane Park mindössze 17 éves volt, amikor megnyerte az EuroMillions fődíját, ami 1 millió fontot, azaz több mint 440 millió forintot jelentett. Ezzel ő lett akkoriban legfiatalabb brit lottónyertes, azonban azóta ezt a rekordot már megdöntötték.

2013-as nyerése után azonban nem bánt jól a pénzzel, megnagyobbíttatta a melleit, új fogakat csináltatott és még egy kétes hírű brazil fenékemelő műtétet is megcsináltatott.

Ezeken kívül autókra és nyaralásokra költött, így hamar elfogyott.

A lány elmondása szerint nem bánta meg a költekezést, azonban a nyereményét ahhoz hasonlította, mintha egy gyerek kezébe fegyvert adnának.

Miután a pénze jelentős része elfogyott, 2019-ben elindította az OnlyFans-oldalát, ahol néhány hónap alatt 25 ezer fontot, azaz több mint 11 millió forintot keresett a meztelen képeivel. Még abban az évben bejelentette, hogy terhes, azonban két héttel később elvetélt.

A lány egy ideig szingli volt, majd szerelmes lett egy elítélt bűnözőbe, aki korábban gyilkosság miatt ült börtönben, Jane egy ideig meghitt képeket posztolt magáról és a 38 éves Marc Webleyről, azonban ez egy idő után megszakadt a kapcsolatuk. A férfit december 31-én este, nem sokkal éjfél előtt meggyilkolták.