Hangos horkolás miatt halálra késelte szomszédját egy férfi

Christopher Casey, késelő, késelés
Vágólapra másolva!
Két férfi hónapok óta vitatkozott azon, hogy egyikük hangosan horkol. Néhány napja is ezen veszekedtek, majd az egyik férfi betört a másikhoz, hogy elmondja megműtteti magát. Ám az nem hitt neki, és halálra szurkálta a horkoló.
Vágólapra másolva!

Az 55 éves Christopher Casey és a 62 éves Robert Wallace egymás szomszédságában éltek, hálószobáik falai közösek voltak, ezért Casey horkolását Wallace mindig hallotta.

Rengetegszer vitatkoztak a horkoláson 18 hónapon keresztül.

Wallece végül néhány napja este átment Casey-hez, hogy szóljon a horkolása miatt, bekopogott az ablakon, majd megöléssel fenyegette meg. Ezután a hívatlan szomszéd erőszakossá vált. Kirántotta Casey első emeleti ablakának ajtaját. Emiatt a horkoló férfi dühös lett, ezért elővett egy katonai kést és rátámadt a szomszédjára.

Szerinte nem volt őszinte szomszédja segítségnyújtása, ezért megölte. Forrás: Montgomery Country District Police

Háromszor mellkason szúrta Wallece-t.

Casey a szurkálás után azonnal hívta a mentőket, akik azonnal kórházba szállították a sérült férfit, de az életét nem tudták megmenteni.

Ezután a nyomozók házkutatást tartottak Casey alkásán, ahol megtalálták a kést, a férfi pedig egy nyomozónak elismerte, hogy elrejtette a fegyvert.

Majd hozzátette azért tette ezt, mivel Wallece felajánlotta neki, hogy kifizeti a korrekciós műtétet.

Ezt azonban Casey nem találta őszintének ezért leszúrta a szomszédját.