Hatalmas robbanástól mentette meg a környéket egy kutya Philadelphiában - videó

Vágólapra másolva!
Robbanástól mentette meg a környéket egy husky Philadelphiában, aki folyamatosan egy ponton ásott a kertben, és így jelezte a gázszivárgást gazdájának.
Vágólapra másolva!

Philadelphiában egy négyéves husky folyton lyukban ásott a kertes házhoz tartozó előkertben. Kobe gazdája, Chanell Bell úgy döntött, hogy utánajár az ügynek, mert az előző hetekben gázszivárgás volt a házában és gondjai voltak a fűtéssel is - írja a Philadelphia Today.

- mondta a gazdi.

Bell az is elmondta, hogy emiatt szerzett be egy gázszintmérő készüléket, és ellenőrizte az otthonát, de semmi szokatlant nem talált - írja az USA Today.

@thatgoodnewsgirl Kobe the hero husky saved his whole neighborhood block from a potentially disastrous situation right before Christmas. Kobe the dog wouldn’t stop digging holes in the yard, which was out of character for him. So Chanell started investigating, and it’s a good thing she did. Thanks to Kobe’s determination and the trust Chanell had in her dog, their neighborhood is now safe. Chanell Bell #dog#husky#huskiesoftiktok#huskies#huskydog#dogsoftiktok#dogtok#herodog#goodnews#positivecontent#dailygoodnews♬ original sound - jenn good news & fun stories

Amikor december 21-én a husky ismét egy gödröt ásott, Bell a leolvasóval a gödörnél is ellenőrizte a gázszintet, és a mérő bejelzett.

A munkások három napig javították a szivárgást és elmondták, hogy egy olyan egyszerű dolog, mint egy villanykapcsoló felkapcsolása is berobbanthatta volna a felhalmozódott gázt - a The Guardian.