Egy férfi ellopta egy nő laptopját, majd a meztelen képeivel zsarolta

laptop, számítógép, lopás, repülőtér
A young man is working on a laptop at the airport while waiting to board the plane. A man is engaged in business, buys tickets, studies and communicates via the Internet in the evening.
Vágólapra másolva!
Egy nőnek ellopták a laptopját egy repülőtéren, majd az egyik közösségi oldalon keresztül megkereste őt a tolvaj és megzsarolta a meztelen képeivel, amiket a gépen talált. A rendőrség tehetetlen volt, így a nő a saját kezébe vette az ügyet.
Vágólapra másolva!

Egy nő, aki a neve elhallgatását kérte, éppen az ünnepekre utazott haza a családjához, amikor a Dulles Nemzetközi Repülőtéren egy férfi ellopta a laptopját. A reptéri rendőrök gyorsan azonosították a tolvajt, aki a repülőtéri poggyászkocsikat szállító cég egyik alkalmazottja volt a felvételek alapján, azonban ez nem volt elég a házkutatáshoz és a letartóztatáshoz, így a rendőrök a nő türelmét kérték.

Pár nappal később a nő arra ébredt, hogy egy névtelen Instagram-fióktól kapott üzenetet, amelyben a saját meztelen képe szerepelt.

Illusztráció Forrás: Northfoto

A nő válaszolt az üzenetre, mire a tolvajt azt felelte, hogy még több képet és 3 ezer dollárt, azaz többb mint egymillió forintot, szeretne a laptopért cserébe.

A nő nem akart engedni a zsarolásnak, ezért egy program segítségével megkereste a férfi IP-címét, amit átadott a rendőrségnek, aminek a segítségével elfogták a férfit és visszakaphatta a laptopját.
A nő ezután beperelte a férfit lopás miatt, aminek az lett a vége, hogy 12 hónap próbaidőre bocsátották.