Csoda Indiában, egy kátyú élesztett újra egy férfit

Vágólapra másolva!
Indiát gyakran kritizálják a rossz utak és kátyúk miatt, amelyek kényelmetlenséget okoznak, és néha balesetekhez vezetnek. Egy bizarr eset során azonban egy kátyú életmentő szerepet játszott egy 80 éves férfi, Darshan Singh Brar esetében.
Vágólapra másolva!

Az orvosok által halottnak nyilvánított nyolcvanéves Darshan Singh Brart épp a hullaházba vitték, amikor a kocsijuk egy kátyúba hajtott, és unokája életjeleket vett észre rajta. Azonnal irányt váltottak és a kórházban megerősítették, hogy Brar életben van.

A férfit az orvosok Patialában halottnak nyilvánították, és a szülővárosába tartottak a holttestével, amikor egy kátyúba hajtottak és ez mindent megváltoztatott.

Amikor a Brart szállító autó egy kátyúba hajtott, az unokája, aki elkísérte, mozgást észlelt a kezén. A gyors észjárású unoka gyenge szívdobogást érzékelve sürgette az autó sofőrjét, hogy forduljanak vissza a legközelebbi kórházba.

Gyászból remény

Brart jelenleg egy karnali kórházban ápolják. A család, amely kezdetben gyászba borult, mostanra csodálatos fordulatnak tekinti az esetet, és gyors felépülésre számítanak.

- mondta Balwan Singh, Brar egyik unokája.

Mit mondanak az orvosok?

A férfi stabil életjeleket mutatott, amikor behozták a kórházba. Állapota jelenleg is kritikus, ezért az intenzív osztályon tartják - írta a WioNews.