Szexi képeivel örületbe kergeti a férfiakat a gyönyörű modell, most azonban nagy bajban van - fotó

Paris Ow-Yang
Vágólapra másolva!
Vezetés előtt ivott, és egy parkoló teherautónak ütközött egy Sydney-ben élő fotómodell, Paris Ow-Yang. A lány mindössze 18 éves, és szexi képeivel a fél világot meghódította, ám mindez nem mentesíti őt a büntetés alól: hatalmas kártérítést kell fizetnie, és egy időre lemondhat a vezetésről is.
Vágólapra másolva!

Alkohollal próbálta tompítani szakítás utáni bánatát októberben a 18 éves fotómodell, Paris Ow-Yang. Ez rendkívül rossz ötletnek tűnt, ugyanis

beleütközött egy parkoló kisteherautóba, amiben súlyos anyagi kárt okozott.

A Daily Telegraph Australia beszámolója szerint a tulajdonos kártérítést követelt, azonban Ow-Yang ezt még nem fizette meg, így bíróság elé került az ügy.

Paris Ow-Yang Forrás: ppwyang__/Instagram

Ow-Yang közölte, hogy hajlandó kártérítést fizetni, azonban

sokallta a tulajdonos által megszabott több, mint 30 millió forintnak megfelelő összeget.

Ügyvédje szerint a tényleges kár 90 ezer fonttal, azaz 21 millió forint körüli összeggel egyezik meg, amit a lány még ki is tudna fizetni.

Paris Ow-Yang Forrás: ppwyang__/Instagram

A bíróság végül 9 hónapra eltiltotta a vezetéstől, két év közmunkára ítélte, és 80 ezer fontnyi kártérítést kell fizetnie.

Nem Ow-Yang volt az egyetlen, aki felelőtlenül vezetett, ahogyan megírtuk, 2022-ben egy híres magyar pornómodell okozott halálos balesetet, Dombóvár és Kalocsa között, miközben olasz férjével utazott. Egy évvel ezelőtt pedig Pierre Woodman francia pornófilmrendező ütközött egy rendőrautóval a Blaha Lujza téren, miközben BMW-jét vezette.

Forrás: DailyStar