Kivágott dobozzal a testén sétált végig az utcán egy modell és mindenkinek felkínálta a mellét

Vágólapra másolva!
Furcsa öltözékben sétálgatott egy fiatal modell Hongdae utcáin: egy kivágott dobozt viselt, miközben felszólította a járókelőket, hogy nyugodtan érintsék meg a mellét. Bár az emberek többségét megbotránkoztatta az eset, a lány nem érti, miért vádolják közszeméremsértéssel, szerinte ő semmi rosszat nem csinált, hiszen egyetlen testrésze sem volt fedetlen.
Vágólapra másolva!

Közszeméremsértés miatt emeltek vádat egy Ain nevű fiatal, dél-koreai modell ellen, ugyanis finoman szólva nem mindennapi ruházatban sétált az utcán.

Egy a melleinél kivágott kartondobozt vett fel, majd nyíltan kínálgatta magát a szembejövő embereknek, hogy érintsék meg a mellét, illetve testét.

Az eset szeptemberben történt a szöuli Hongdae nevű városnegyedben, ám a Korea Herald hírmagazin szerint egy hónappal később ugyanezt művelte Apgujeongban is. Végül a szöuli rendőrök vetettek véget Ain magánszámának.

image

A lány azóta sem érti, hogy miért volt törvénybe ütköző, amit tett, hiszen ő csak népszerűsíteni akarta magát, és bebizonyítani ez embereknek, hogy a mellei igaziak, és sosem volt műtétje.

- posztolta Ain a közösségi oldalán.

image

A dél-koreai törvények szerint azonban bármi olyan testrészekkel kapcsolatos cselekedet, ami az embereket zavarba hozza, megbotránkoztatja, magamutogatásnak minősül.

Enyhébb esetben 20-30 ezer forintnyi pénzbírsággal büntetik, súlyosabb esetben viszont

akár egy év börtön is várhat a fiatal nőre.

image

Sok ismert ember hágja át a szabályokat, és a nyílt utcán fedi fel testrészeit. Például néhány évvel ezelőtt Rita Ora sem volt szégyenlős, és a vörös szőnyegen való vonulása után teljesen átlátszó ruhában ment ki az utcára, közszemlére téve melleit.

Hasonlóképpen tett Bella Hadid is, aki átlátszó felsőben, melltartó nélkül vonult végig a kifutón. Ahogyan néhány évvel ezelőtt az extrém öltözékeiről elhíresült Lady Gaga sem rejtette véka alá formás melleit.

Forrás: DailyStar