Beperelték Madonnát a rajongói a késői koncertkezdés miatt

Vágólapra másolva!
Beperelték Madonnát a rajongói a késői koncertkezdések miatt. A szerdán benyújtott csoportos keresetben kártérítési igényt fogalmaztak meg az összes olyan amerikai Celebration turné koncert után, amelyek későn kezdődtek.
Vágólapra másolva!

Két New York-i rajongó beperelte a popsztárt, amiért későn kezdte a koncertjét. A brooklyni szövetségi bíróságon szerdán benyújtott keresetükben azt állítják, hogy

a koncertet úgy hirdették meg, hogy este fél kilenckor kezdődik, de a 65 éves zenész csak fél tizenegy után lépett színpadra.

Mikor a két rajongó hajnali egy óra után távozott a helyszínről, korlátozott tömegközlekedési lehetőségekkel szembesültek. A műsor késői befejezése azt is befolyásolta, hogy másnap "el tudták-e látni a családi kötelezettségeiket" - állítja a kereset.

Fellows és Hadden megtévesztéssel vádolja Madonnát, a Barclays Centert és a turné szervezőjét a késleltetett kezdési időpont miatt,

ami a páros szerint szerződésszegésnek minősül - írta a Guardian.

A késések nem ritkák az élőzene világában

Madonna maga is szembesült már hasonló perekkel: 2019-ben, amikor egy floridai rajongó azzal érvelt, hogy a Madame X turnéjának késése szerződésszegés volt. Madonna jelenlegi Celebration turnéját tavaly júliusról halasztották el, miután az énekesnő bakteriális fertőzés miatt kórházba került.

Madonna 2020-ban korábbi sérülésére hivatkozva mondta le koncertjét a kezdés előtt 45 perccel Lisszabonban.