A hajánál fogva húzta a nagymamát, az unokát pedig eldobta fényes nappal egy rabló migráns a francia nagyvárosban - sokkoló videó

Vágólapra másolva!
Hétfőn Bordeauxban egy szokatlanul kegyetlen támadást rögzítettek videóra. A migráns rabló egy 73 éves nagymamát és tíz év körüli unokáját támadta meg fényes nappal - számolt be róla a Le Figaro. Mint ismert: a hagyományosan konzervatív Bordeaux-ban a 2020-as önkormányzati választások óta romlott drasztikusan a közbiztonság, akkor (a koronavírus-járvány kellős közepén) a radikális baloldal nyert, és zöldpárti polgármestert választottak.
Vágólapra másolva!

Az 1993-ban született rabló migráns többszörösen büntetett bűnöző, legalább húsz bűncselekményt követett már el Franciaországban. Azonban a mostani eset brutalitása még a rendőröket is meglepte, a bűnözőt pedig csak azért tudták gyorsan elfogni, mert a rablásról felvétel is készült.

A felvételen az látható, ahogyan a migráns előbb kifigyeli a 73 éves nagymamát és unokáját, megvárja a megfelelő pillanatot, majd brutális erőszakkal mindkettőjüket a hajuknál fogva a földre rántja, a földről felveszi az összes értékesnek tartott dolgot és elrohan. A kisunokát ráadásul el is dobja. Késő délután pedig kiderült: a bevándorlót a rendőrség nem tartóztatta le, hanem pszichiátriai intézetbe küldte kényszergyógykezelésre...

Érthetően óriási a felháborodás egész Franciaországban, tömegesen követelik az úgynevezett "minimális büntetés" bevezetését, azaz, hogy ne úszhassa meg egyetlen hasonló bűnöző sem ügyeskedő ügyvédek és szélsőbalos jogvédők segítségével.

Mint ismert: Brüsszel migránsokat akar kötelező jelleggel szétosztani az uniós tagállamok között, így Magyaországra is küldeni akarnak. Azt az országot, amelyik a kötelező kvótának nem engedelmeskedik, megbüntetik. Ha egy ország nem akar a bordeaux-i bevándorlóhoz hasonló, veszélyes bűnözőt befogadni.