Ilyen aljas tüntetést még nem tartottak Amerikában

USA, Chicago, Illinois, Palesztin, tüntetés, 2023.10.28,
CHICAGO, ILLINOIS, UNITED STATES - OCTOBER 28: Police take security measures during the march through downtown streets held by crowds of thousands with the Chicago Coalition for Justice in Palestine to demand a cease fire and calling U.S. to stop aiding to Israel, in Chicago, United States on October 28,2023. Jacek Boczarski / Anadolu (Photo by Jacek Boczarski / ANADOLU / Anadolu via AFP)
Vágólapra másolva!
Zsidó kisbabák lemészárlását követelték Hamász-párti tüntetők Illinois államban, az Egyesült Államokban vasárnap - írta meg a Breibart.
Vágólapra másolva!

Az Illinois állambeli Skokie-ban a helyi zsidó közösség - hasonlóan Tel-Avivhoz - babakocsis tiltakozást tartott, hogy így hívja fel a figyelmet azokra a túszul ejtett zsidó származású kisbabákra, akiket további, kétszáznál is több civillel együtt ejtettek fogságba a Hamász terroristái az október 7-i véres izraeli betörés és mészárlás után.

Az eseményen ugyanakkor

terrorpárti ellentüntetők is megjelentek, akik nemcsak támogatták a kisbabák fogságba ejtését, hanem egyenesen szorgalmazták, hogy végezzenek velük az iszlamista gyilkosok.

- üvöltötték a terrorpárti tüntetők a vérfagyasztó rigmusokat.

Ugyan Skokie-ban zsidók és muszlimok vegyesen, valamint eddig jellemzően békességben éltek,

a Hamász és a nácizmus kapcsolatát újfent jól példázza, hogy a városnegyed nem először válik antiszemita incidens színhelyévé, ráadásul hasonló indíttatásból.

1978-ban először amerikai neonácik vonultak fel a városnegyedben abból a célból, hogy rossz hírét kelthessék a helyi holokauszt-túlélőknek. Azóta a Hamászt támogató radikális iszlamisták is megjelentek, akiknek feltett szándéka, hogy ellenséges érzületet szítsanak a zsidó lakosság iránt.