A nyílt utcán szexelt egy magyar nő és az élettársa Floridában

Robert Clarke
Vágólapra másolva!
Letartóztattak egy floridai párt, miután az utca közepén ledobták ruháikat és egymásnak szexelni kezdtek. Látszólag az sem zavarta őket, hogy döbbent szemtanúk ezrei figyelik vad légyottjukat, sőt, azt állították, hogy mindig is rajta volt a bakancslistájukon a nyilvános szex, amit most végre sikerült megvalósítaniuk. 
Vágólapra másolva!

Az 55 éves Sara Fazekas és 60 éves élettársa, Robert Clake

meztelenre vetkőzött és nyilvánosan szexelt az utcán november 10-én este a floridai Dunedin nevű városban.

A szemtanúk azonnal hívták a 911-et, a rendőrök este negyed 10 körül érkeztek a helyszínre.

Clarke - akiről időközben kiderült, hogy regisztrált szexuális bűnöző -még ekkor is teljesen meztelen volt, a nemi szervét sem rejtegette.

A szemtanúk között két gyerek is volt, Clarke ennek ellenére cseppet sem szégyellte magát, sőt, megjegyezte, hogy a gyereknek olyankor már otthon a helye, nem pedig az utcán.

Barátnője pedig azt mondta a rendőröknek, hogy ez egy régi álmuk volt a nyilvános szex, amit végre sikerült megvalósítaniuk.

A nőnél Clonazepamot is találtak, ami egy epilepszia kezelésére szolgáló szer, így kábítószer birtoklása, és közszeméremsértés miatt kell felelnie. Letartóztatták, azonban kifizette a több, mint 700 ezer forintnak megfelelő összegű óvadékot, így szombaton szabadon engedték.

Clarke ellen szintén közszeméremsértés miatt emeltek vádat, neki több, mint 17 milliónyi összeget kell fizetnie ahhoz, hogy szabadlábra kerüljön.

Korábban gyermekpornográfia miatt Japánban elítélték,

akkor azzal védekezett, hogy a nála talált képek csak a fantáziáját izgatták, de sosem lenne képes elmenni addig, hogy ténylegesen bántalmazzon egy gyereket sem szexuálisan, sem egyéb módon. Ennek ellenére hat évet töltött börtönben.

Forrás: DailyStar