Több ezer font értékben lopott egy kriminológia tanár

Vágólapra másolva!
Két bolti lopásban is részt vett egy egyetemi oktató, melyek során több mint ezer font értékben lopott el főzőedényeket, steakeket, valamint alkoholt.
Vágólapra másolva!

A 33 éves Pauline Al Saidot, aki egyetemen tanított kriminológiát, rajtakapták, amint több mint 500 font értékű alkoholt és ajándékokat próbált elvinni egy üzletből. Amikor szembesítették a nőt, férje, Mark Wheatcroft állítólag megfenyegette, majd megütötte a személyzet egyik tagját. A nő kilenc hónappal később egy másik bolti lopásban is részt vett. Az üzletből 33 vastag steaket próbált elcsenni, melyek összértéke szintén meghaladta az 500 fontot.

Al Said mindkettő bűncselekményt tagadta a bíróság előtt.

A képen a Pauline Al Said, egykori egyetemi oktató:

A nő korábban a Bath Spa Egyetemen volt kriminológiai előadó.

A bolti lopások során több csúcskategóriás öntöttvas Le Creuset edényt, fűszerkészletet, gint, bort, valamint steaket próbált ellopni.

A lefoglalt lopott termékek átvizsgálásánál kiderült, hogy Al Said a lopásokhoz biztonsági címke eltávolítót használt, aminek segítségével könnyebben ki tudott jönni az üzletből. A tárgyalások még nem zárultak le, így még nem tudni, hogy milyen büntetés elé néz a 33 éves nő.

Forrás: MailOnline