Itt vannak a döbbenetes felvételek a fehéreket lincselő migránsokról - videó

SALVINI, Matteo
Catania, 2020. október 2. Matteo Salvini, az olasz ellenzéki Liga párt elnöke egy rendezvényen beszél a szicíliai Cataniában 2020. október 2-án. Salvini előzetes bírósági tárgyalása október 3-án kezdődik Cataniában, mert tavaly nyáron, még belügyminiszterként nem engedte partra szállni a Gregoretti olasz katonai hajóval érkező migránsokat. MTI/EPA-ANSA/Orietta Scardino
Vágólapra másolva!
Matteo Salvini, az olasz Liga párt vezetője, miniszterelnök-helyettes egy videót tett közzé a múlt heti brutális franciaországi migránstámadásról.
Vágólapra másolva!

"Azért vagyunk itt, hogy leszúrjuk a fehér embereket" - kiabálta az egyik, tréningruhába és edzőcipőbe öltözött támadó, ez látható azon a videón, amit Matteo Salvini osztott meg az X-en. Múlt szombaton, Grenoble-tól nem messze, a szombatról vasárnapra virradó éjjel két óra körül fiatalok egy csoportja megtámadott egy falunapot, és késsel, hentesbaltával véletlenszerűen ütöttek le mindenkit, aki látótávolságon belülre került. Húsz embert szúrtak meg, közülük ketten még mindig kritikus állapotban vannak, egy tinédzser pedig meghalt.

- közölte Salvini.