Puskával készítettek tinédzserek videót TikTokra, az egyikük meghalt

Vágólapra másolva!
TikTok videó készítése agyonlőtte barátját egy tinédzser Floridában. Az áldozat családja hónapok óta nem érti mi történt pontosan. 
Vágólapra másolva!

Egy floridai tinédzsert halálos lövés ért, miközben egy TikTok-videót vett fel barátaival.

A 19 éves Aniyah Womack májusban halt meg és a családja hónapokig kereste a választ arra, hogy kivel volt együtt a baleset idején, illetve mi történt pontosan.

A múlt héten a 20 éves Mariah Claytont emberölés gyanújával letartóztatták.

A letartóztatási parancs szerint az áldozat egy lakásban volt Claytonnal és barátaival május 24-én kora reggel.

Egy szemtanú elmondta, hogy az áldozat épp egy TikTok videót vett fel, amiben Clayton "kipattant volna" a zuhanykabinból egy fegyverrel a kezében

- áll a parancsban.

Ekkor egy férfi bement a fürdőszobába, és megpróbálta elvenni Claytontól a puskát. A férfi azt mondta nem kellene a fegyverrel játszaniuk. El akarta venni a nőtől puskát, és az elsült.

Egy szemtanú elmondta, hogy szerinte Clayton kezében volt a puska amikor az elsült és a vallomás szerint a férfi épp ellenőrizni akarta, hogy a fegyver ki van-e biztosítva, de nem nyúlt hozzá.

Clayton azonban azt mondta a rendőröknek, hogy a férfi tartotta a puskát, amikor az elsült.

A rendőrség beszélt a sofőrrel is, aki segített elvinni Womackot a kórházba, és a sofőr elmondta, hogy marihuánát vásárolni érkezett a lakásba, de a lakók könyörögtek neki, hogy segítsen.

A sofőrnek azt mondták, hogy a nő lelőtte magát.

Egy rendőrautó követte őket a kórházba vezető úton és amikor megállították őket, a sofőr és Clayton először azt mondta a rendőrnek, hogy lőtt sebbel találták Womackot a járdán, és úgy döntöttek, hogy kórházba viszik.

Nem sokkal később már azt mondták, hogy a lövöldözés valójában egy lakásban történt - írta a Huffpost.