Terroristák támadják az amerikai nagykövetséget Libanonban - videók

demonstration conflict unrest TOPSHOTS Horizontal
Protesters clash with Lebanese security forces on October 18, 2023, outside the US Embassy during a demonstration in solidarity with the people of Gaza in Awkar, East of Beirut, after a strike ripped through a hospital in the Gaza Strip, killing at least 200 people on October 17, 2023. The Israeli army said on October 17 a strike which hit a Gaza hospital, killing at least 200 people according to Hamas officials, was a rocket misfired by Palestinian militants. Lebanon's Iran-backed Hezbollah movement called for a "day of rage" to condemn the strike as hundreds of demonstrators gathered at the French and US embassies in protest. (Photo by JOSEPH EID / AFP)
Vágólapra másolva!
Megtámadták az Egyesült Államok nagykövetségét Bejrútban, miután egy terroristák által kilőtt rakéta eltalált egy gázai kórházat. A Hamász hazug módon Izraelt vádolta a támadással - ezt a baloldali sajtó egész Európában, Magyarországon is, kritika nélkül átvette és elfogadta -, de megint kiderült, hogy a terroristák a felelősök. Azok a terroristák, akik ugyanazok, mint akik Európában követnek el terrortámadásokat, és ugyanazok, mint akik most is be akarnak jutni Európába. Brüsszel ezeket a migránsokat akarja szétosztani. Libanonban már a hadseregnek kell közbeavatkoznia.
Vágólapra másolva!

Palesztin zászlókat lengető tüntetők jelentek meg az Egyesült Államok bejrúti nagykövetsége előtt kedd este, válaszul a gázai a Al-Ahli Arabi Baptista Kórházat ért támadásra. Szerdára kiderült, hogy az Iszlám Dzsihád rakétája csapódott a kórházba. A demonstráció később erőszakossá vált.

Bejrút más részein is voltak tiltakozások: erőszakos támadók jelentek meg a francia nagykövetség, és az ENSZ épülete előtt is.

Elszabadultak az indulatok Bejrútban Forrás: AFP/Joseph Eid

A Bejrútban demonstrálók ugyanazok, akik Európában ünneplik a Hamász terrorcselekményeit és ugyanazok, akiket Brüsszel szét akar osztani.