Letartóztatták a philadelphiai repülőtéren történt halálos lövöldözés gyanúsítottját

Vágólapra másolva!
Ahogy arról az Origo korábban beszámolt, egy rendőrt lelőttek, egy másik rendőr pedig megsebesült csütörtök este, amikor a philadelphiai nemzetközi repülőtéren a rendőrség emberek egy csoportjával szállt szembe, akik épp egy autót készültek feltörni. A rendőrség később az egyik gyanúsítottat elfogta és letartóztatta, a két másik elkövetőt még keresik.
Vágólapra másolva!

A 18 éves Yobranny Martinez Fernandezt, hétfőn éjjel tartóztatták le New Jersey-ben.

A hatóságok szerint a két rendőr múlt csütörtökön este 11 óra körül látták, hogy többen feltörnek egy autót a philadelphiai nemzetközi repülőtér parkolójában. Összecsapás alakult ki az elkövetők és a rendőrök között. Két rendőrt és az egyik gyanúsított lövés érte.

Az egyik 50 éves rendőrtiszt négy lövést is kapott és olyan súlyos sérüléseket szenvedett el, hogy a kórházban meghalt.

A másik rendőrt a karján lőtték meg és szombaton kiengedték a kórházból.

A rendőrség szerint a lövöldözés gyanúsítottjai egy lopott autóval menekültek el, amelyet a rendőrség még mindig keres - jelentette a Philadelphia Inquirer. Információk szerint az autóból valahol kitettek egy 18 éves férfit, akin két lőtt seb volt és a helyszínen meghalt - írja az ABC News.

A rendőrség úgy véli, hogy a 18 éves férfinak legalább három bűntársa volt, és az egyikük a felelős a gyilkosságok elkövetéséért - mondta el a rendőrfőnök-helyettes hétfői sajtótájékoztatóján.