Két hónapon keresztül minden éjjel lopta a fagyit két nő egy spanyol fagylaltozóból

fagylalt, fagyi, válogatás
Különleges ízű fagylaltok a Balatonnál
Vágólapra másolva!
Bosszúból, amiért kirúgták, egy román nő két hónapon át minden éjjel betört egy híres fagylaltozóba Spanyolországban. Egy másik volt alkalmazottal minden éjjel pénzt loptak a kasszából, fagylaltot ettek, majd távoztak.
Vágólapra másolva!

A rendőrség letartóztatta a spanyol és a román nőt, miután ketten két hónapon keresztül minden nap kiraboltak egy ismert fagylaltozót a palmai La Lonja városában.

A fagyizó tulajdonosa elmondta, hogy

a két nő a bejárati ajtó kulcsának másolatát használta, amelyet még azelőtt készítettek, hogy kirúgták volna őket.

Az üzletben térfigyelő kamerák vannak, de csak a munkaidőben készült felvételeket ellenőrizték, így nem tudták, hogy a volt alkalmazottak két hónapon keresztül betörtek és kisebb összegeket loptak el.

Egy nap véletlenül valaki megnézte az éjszakai felvételeket is, így derült fény a betörésre.

Illusztráció! Forrás: Facebook

A felvételek azt mutatják, hogy a két 23 éves lány úgy tett, mintha éjszaka kocognának, amikor elhaladtak a fagylaltozó előtt, gyorsan bementek, és a pénztárgépből kisebb összegeket loptak el. Ezután ettek egy kis fagylaltot, majd távoztak.

Ezt két hónapon keresztül csinálták. A kár 10 - 15 ezer eurót is ellophattak.

Miután megnézték a biztonsági kamerák felvételeit, este a boltban várták a két tolvajt, akik mint szokás szerint meg is érkeztek, a tulajdonos pedig hívta a rendőrséget, a két nőt letartóztatták - írja a Maszol.