Óriási pénzekkel támogatja a Soros-birodalom a terroristákat, a lakájmédia kínosan hallgat

kisebbség judaizmus zsidó  vallás vallási közösségek védelme zsidóüldözés Anglia United Kindom
LONDON, UNITED KINGDOM - MAY 22, 2021: Tens of thousands of protesters march in central London during a demonstration in support of Palestine, on 22 May, 2021 in London, England. A ceasefire between Israel and Palestine came into force on Friday following 11 days of air strikes that left more than 250 dead as conflict escalated over planned evictions of Palestinian families from their homes by Jewish settlers in the Sheikh Jarrah district of East Jerusalem and clashes with security forces around the Old City during Ramadan. (Photo by WIktor Szymanowicz/NurPhoto) (Photo by WIktor Szymanowicz / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Elképesztő mértékben áramlik az uniós és sorosista terrorpénz az arabokhoz, a lakájmédia "természetesen" hallgat róla - erről ír a Magyar Nemzet.
Vágólapra másolva!

Egyre abszurdabb méreteket kezd ölteni a baloldali antiszemitizmus Nyugaton, ami a palesztinoknak kifizetett sorosista és brüsszeli pénzeket illeti. A Magyar Nemzet írta meg,

nem elég, hogy az Európai Bizottság visszavonta döntését a palesztinok finanszírozásának felfüggesztésével kapcsolatban, egyre több jel mutat arra, hogy a Soros-birodalom is érintett abban, hogy a zsidóság történetének legsötétebb napjait éli meg 1948, vagyis az államalapítás óta.

Mindeközben a konfliktus átterjedni látszik a nyugati világra is. Ahogy erről az Origo is beszámolt,

Európa-szerte terrorpárti tüntetéseket tartanak, ahol olyan jelszavakat skandálnak, amelyeket nem lehetett nagy nyilvánosság előtt hallani 1945 óta.

A tüntetők olyan jelszavakat ismételtek, mint például:

- üvöltötték teli torokból a terroristák a liblingjei Sydney-ben, Ausztráliában.

Franciaországban pedig - alig négy hónappal azután, hogy az arabok a Gerilla című könyvből ismert kvázi háborús övezetté változtatták Párizst - újfent terrorpárti tüntetések robbantak ki, amelyeket végül feloszlattak, a hasonló megmozdulásokat - hasonlóan Magyarországhoz - betiltották.

Ennek fényében tűnik megmagyarázhatatlannak az Európai Bizottság döntése a kifizetések leállításának visszavonásáról. Várhelyi Olivér magyar bővítési biztos a közösségi médiában jelentette be, hogy azonnali hatállyal felfüggesztenek minden uniós kifizetést a palesztinoknak.

– írta Várhelyi. A döntést azonban több európai kormány kritizálta, és végül a külügyminiszterek rendkívüli ülésén visszavonták azt. Dömötör Csaba magyar parlamenti államtitkár a Facebookra feltöltött videójában ezzel kapcsolatban azt mondta: sajtóhírek szerint korábban

pár év alatt 1,7 millió eurót (október 13-i árfolyamon több mint 659 millió forintot) kaphatott a gázai iszlám egyetem.

- teszi fel a kérdés a Fidesz politikusa.

Az Európai Bizottság kedden közzétett adatai szerint 2021-ben és 2022-ben 410 millió eurót adtak a Palesztin Hatóságnak, a 2023-as forrásokat még nem osztották ki. További 271 millió eurót adományozott az EU az ENSZ segélyszervezetének humanitárius projektekre a 2021 és 2023 közötti három évben – derült ki a Bizottság adataiból. Mindeközben

a Soros-birodalom érdekeltségébe tartozó lakájmédia kínosan hallgat azokról a terrorpénzekről, amelyekkel kenyéradóik hozzájárulhattak az Izraelben lezajlott mészárláshoz.

Soros egyébként több antiszemita szervezetet is finanszíroz, ahogy erre felhívta a figyelmet korábban a V4NA hírügynökség. Továbbá egy Soros György baloldali milliárdos által finanszírozott radikális, Hamász-párti csoport nyilatkozatban fejezte ki támogatását az Izrael elleni támadás előtt egy nappal.

Nem véletlen, hogy az Izraeli Örökség Alapítvány (Israel Heritage Foundation) elnöke, Farley Weiss úgy nyilatkozott:

Egy ember sem finanszírozott több romboló támadást Izrael és az amerikai zsidó közösség ellen, mint Soros. Ő a legjobb esetben is egy öngyűlölő zsidó, és nem szabadna felmenteni a származása miatt.

Soros György valóban nem riad vissza, hogy Izrael-ellenes szervezeteket támogasson. Ezek közül többet ki is tiltottak Izraelből. Akár Soros bosszúja is lehet a palesztinok támogatása a kitiltása miatt. Ezzel vághat vissza a feltételezett sérelmeiért.