Nagy veszélybe sodorta Biden az Izraelbe küldött amerikai katonákat

President Of The United States Joe Biden Delivers Remarks At The National Safer Communities Summit At Hartford University NurPhoto General news June 16 2023 16th June 2023 US President Joe Biden Horizontal


888
President of the United States Joe Biden delivers remarks at the National Safer Communities Summit at Hartford University in West Hartford, Connecticut, United States on June 16, 2023. President Biden called on Congress to act on gun reform and praised the bipartisan safer communities act. President Biden told the crowd that if the United States Congress did not act, that ''it is time to get a new Congress.'' (Photo by Kyle Mazza/NurPhoto) (Photo by Kyle Mazza / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Nem takarták ki azoknak az amerikai katonáknak az arcát, akiket Biden Izraelbe vezényelt, amikor velük találkozott - írta meg a Breitbart.
Vágólapra másolva!

Hatalmas veszélybe sodorta Joe Biden elnök azokat az amerikai katonákat, akiket Izraelbe vezényelt, mivel

az Instagramra feltöltött képeken nem takarták ki az arcukat.

Az esetről a Breitbart is beszámolt, a botrány kirobbanását követően a képet törölték, az X - korábban Twitter- felhasználók azonban elvégezték azt a munkát, amit a Fehér Ház kommunikációs stábjának kellett volna.

Az esetet súlyosbítja, hogy az amerikai elnöknek, a fegyveres erők főparancsnokának

épp azokat az alakulatokat sikerült kompromittálnia, akiket titkos küldetésekkel bízták meg a terroristák likvidálásával kapcsolatban.

A Pentagon korábban megerősítette, hogy az amerikai katonák egy csoportja tanácsadóként van jelen a Hamász által október 7-én elfogott amerikai túszok visszaszerzésével kapcsolatban. A fotót először Samuel Shoemate, a hadsereg nyugalmazott 2. főtörzszászlósa, a Terminal CWO nevű katonai informatikai és újságírói weboldal egyik adminisztrátora hozta nyilvánosságra.