Három tini kocsikat dobált kövekkel szórakozásól, egy nő belehalt

Vágólapra másolva!
Egy csoport tinédzser már körülbelül két hónapja azzal szórakozott, hogy kövekkel dobáltak mozgó járműveket. Egy nő meghalt, miután egy nagyméretű kő átrepült a szélvédőjén és a fején találta el. 
Vágólapra másolva!

Az előzetes meghallgatást követően a bíró úgy döntött, hogy a három tinédzsert bíróság elé állítja. Egyikőjük az előzetes meghallgatáson azt vallotta, hogy ő és barátai február és április között körülbelül tíz alkalommal dobáltak kövekkel autókat.

Egy nő, Alexa Bartell meghalt, miután egy nagyméretű kő átrepült a szélvédőjén és fejbe találta.

Az eset még áprilisban történt, a fiataloknak azonban - akik a történtek nyomán már vértestvéreknek hívják egymást - most kell felelniük tettükért.
Április 19-én és április 20-án este 10 és 12 óra között a gyanúsítottak állítólag hat különböző autóra dobtak köveket, amelyekkel több sofőrt megsebesítettek és egy nőt megöltek.

Joseph Koenig, Nicholas "Mitch" Karol-Chik és Zachary Kwak megbeszélték, hogy találkoznak. Köveket gyűjtöttek és azokat egy kisteherautóba pakolták. Az éjszaka hátralévő részében a három gyanúsított hat különböző járművet dobált kövekkel, köztük Bartellét is.

Nem sokkal 23 óra előtt az egyik dobással megölték a 20 éves nőt, aki éppen vezetett, miközben telefonon beszélt a barátjával.

Miután észrevették, hogy Bartell szélvédőjét betörte a kő, a három gyanúsított elhajtott az áldozat mezőre sodródott járműve mellett, hogy szemügyre vegyék azt.

Bartell barátja egy telefonos keresőalkalmazással követte az áldozat tartózkodási helyét, és végül megtalálta a járművet a mezőn, így hívta a rendőrséget.

A gyanúsítottakkal folytatott kihallgatás során kiderült, hogy Kwak és Koenig dobták el a nő halálát okozó követ. Mindhárom fiút gyilkossággal, gondatlanságból elkövetett emberöléssel és testi sértéssel vádolják - írta a Fox.