Faképnél hagyta Taylor Swiftet biztonsági őre, csatlakozott az Izraeli Védelmi Erőkhöz

Taylor Swift; singer; music; musician; music video; celebrity Horizontal
Taylor Swift attends the "All Too Well" premiere at AMC Lincoln Square on November 12, 2021 in New York. (Photo by ANGELA WEISS / AFP)
Vágólapra másolva!
Taylor Swift "The Eras Tour" nevű turnéjának egy meg nem nevezett biztonsági őre azért utazott haza, hogy csatlakozzon az Izraeli Védelmi Erőkhöz (IDF) - írta meg a Daily Wire. 
Vágólapra másolva!

Az Israel Hayom hírügynökség számolt be arról, hogy az őr döntését azzal magyarázta, hogy nem tudna az énekesnő mellett állni, miközben Izraelben zsidókat gyilkol a Hamász terrorszervezet az otthonaikban.

"Elég nagyszerű életem van az Egyesült Államokban, álommunkám van, nagyszerű barátaim és kényelmes otthonom" - mondta állítólag a testőr, aki nem akarta magát megnevezni.

Hozzátette:

"Az állatokra nézve lenne sértés a világon mindenütt, hogy ha állatoknak nevezném ezeket a terroristákat" - folytatta az őr.

A férfi korábban az IDF katonája volt, mielőtt az Egyesült Államokba ment dolgozni. A nyáron azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy nyilvánosságra került egy TikTok, amiben az látható megóvja Taylor Swiftet a tömegtől - jegyezte meg a Daily Mail.