Egyre erőszakosabban tüntetnek a terroristák mellett a bevándorlók Párizsban és Londonban - videó

London, 2023. október 9.
A palesztinok mellett tüntető emberek Izrael londoni nagykövetsége előtt 2023. október 9-én. A Gázai övezetet irányító Hamász palesztin iszlamista szervezet október 7-én többfrontos támadást indított Izrael ellen, több mint 800 iz
London, 2023. október 9. A palesztinok mellett tüntető emberek Izrael londoni nagykövetsége előtt 2023. október 9-én. A Gázai övezetet irányító Hamász palesztin iszlamista szervezet október 7-én többfrontos támadást indított Izrael ellen, több mint 800 izraeli életét vesztette, a Hamász elleni izraeli válaszcsapások halálos áldozatainak száma a Gázai övezetben 500, a sebesülteké meghaladja a háromezret. Az izraeli hadsereg ellencsapásokat hajtott végre a libanoni határnál is. MTI/AP/PA/Jordan Pettitt
Vágólapra másolva!
A 2015-ös támadásokhoz hasonló tragédiákra kell felkészülni Európában a terrorpárti tüntetések betiltása nyomán, ugyanis az újabb terrorhullám apropóját ezúttal az izraeli háború szolgáltatja: Ahogy az Origo is beszámolt róla, a háború kitörését követően terrorpárti tüntetéseket tartottak Európában és szerte a nyugati világban. A helyzet csak fokozódik, Magyarországon azonban a kormány még időben lépett, és betiltotta a terror mellett kiálló tüntetést, leszögezték: hazánkban nem lehet terrort éltető tüntetés.
Vágólapra másolva!

Miközben múlt szombaton a Hamász megindította támadását Izrael ellen, 2015 után újfent kivillant a tömeges migráció méregfoga, amiért kisstílű baloldali politikusok új szavazóbázis reményében az európai kultúrától teljesen idegen vallási és etnikai hátterű emberek millióit engedték be Európába:

AZ EURÓPAI ZSIDÓ KÖZÖSSÉGEK SZINTE AZONNAL VESZÉLYBE KERÜLTEK, NYOLCVAN ÉVVEL A HOLOKAUSZT UTÁN.

A helyzet világszerte fokozódik, így például az ausztráliai Sydney-ben az arab hátterű tüntetők az 1940-es éveket is megszégyenítő jelszavakat skandáltak.

- üvöltötték több ezren Ausztráliában.

A közösségi oldalakra már temérdek videófelvételt feltöltöttek a felhasználók, köztük olyanokat is, melyeken az erőszakos jeleneteket örökítették meg.

A HÉTVÉGÉRE IS TÜNTETŐK EZREIT VÁRJÁK A SZERVEZŐK EURÓPA-SZERTE.

Londonban üvegekkel dobálták meg a rendőröket

Több ezer ember vonult London központjában. A tüntetés egyike annak a sok palesztinbarát tüntetésnek, amelyeket az Egyesült Királyságban és a világ más részein tartanak.

A RÉSZTVEVŐK TÁBLÁKAT TARTOTTAK, AMELYEKEN A GÁZAI ÖVEZET BOMBÁZÁSÁNAK BEFEJEZÉSÉT KÖVETELTÉK, VALAMINT "SZABAD PALESZTINÁT" FELIRATÚ TRANSZPARENSEK IS MEGJELENTEK A TÖMEGBEN.

A tüntetésről tudósító Rory Challands, az Al Jazeera munkatársa "hatalmasnak" nevezte azt.

A Scotland Yard terrorellenes ügyosztálya szombati tájékoztatásában közölte, hogy a Gázai övezetet uraló Hamász iszlamista terrorszervezet Izrael ellen egy hete végrehajtott támadása óta

SZÁMOS LAKOSSÁGI BEJELENTÉST KAPOTT OLYAN ONLINE TARTALMAKRÓL, AMELYEK POTENCIÁLISAN ÖSSZEFÜGGÉSBE HOZHATÓK A TERRORIZMUSSAL.

A szombati tájékoztatás szerint eddig 55 ilyen esetben indított vizsgálatot. A brit terrorizmusellenes törvény alapján 14 évig terjedő szabadságvesztéssel sújthatók, akik a brit kormány által militáns terrorszervezetnek minősített csoportokhoz csatlakoznak, illetve másokat ilyen csoportok támogatására biztatnak.

Párizsban könnygázzal oszlattak

Nagy a készültség Franciaországban is, miután pénteken egy arras-i gimnáziumban egy iszlamista halálra késelt egy tanárnőt és másik két embert megsebesített, a legmagasabb szintű terrorkészültséget vezették be az országban. Emmanuel Macron francia köztársasági elnök pedig arról számolt be, az országban egy másik támadást is meghiúsítottak a hatóságok, több ezer rendőr lepi el a francia városokat, egy héttel az izraeli háború kitörése után újabb felvonulásokra számítanak a hatóságok.

Egy újabb, döbbenetes felvétel szerint Párizsban már könnygázzal oszlattak.

Magyarországon nem lesz terrorpárti tüntetés

- írta korábban közösségi oldalán a miniszterelnök.

A péntekre Budapestre hirdetett terrorpárti tüntetést a rendőrség betiltotta, és megakadályozta a megtartását.