Betegével szexelt az ápolónő, majd megzsarolta

ápoló ápolónő nővér
Vágólapra másolva!
Egy ápolónőt azzal vádolnak, hogy lefeküdt az egyik férfi betegével, megzsarolta, majd az orosz titkosszolgálattal fenyegette meg. 
Vágólapra másolva!

A "gyönyörű Katya"-ként ismertté vált ápolónő állítólag elcsábította a férfit, és fotókat készített a kórházi együttlétükről, majd megfenyegette, hogy elmondja a feleségének, ha nem fizet neki 84 000 fontot (38 millió forintot) - írja a Daily Star.

A páciens egy 42 éves orosz férfi, Nyikolaj, aki éppen urológiai kezelésen vett részt egy moszkvai klinikán.

Az ápolónő állítólag elcsábította a férfit.

Miközben az orvosok a férfi nemi szervét kezelték, a gyönyörű nővér, Katya alternatív módszert vetett be.

A vizit során a nővér egy kicsit tovább maradt a házas beteg szobájában, mint a többiek, ahol megvalósított a férfi erotikus fantáziáit.

A nő azonban állítólag zsarolni kezdte Nyikolajt a kórházi kórteremben folytatott randevúikról titokban készített fényképekkel. Azzal fenyegette, hogy a történteket elmondja a feleségének, ha nem fizet neki 84 000 fontot.

A férfi megpróbálta meggyőzni az ápolónőt, hogy egyezzen bele egy fizetési ütemtervbe és egy titoktartási megállapodásba és 840 fontot fizetett is neki.

Ennél többet nem tudott kifizetni, de hajlandó volt részletekben fizetni.

A nő azonban folytatta a fenyegetést, azt mondta, hogy szereti a férfit, és ha nem hagyja el a feleségét, akkor Vlagyimir Putyin FSB titkosszolgálatában dolgozó barátait fogja segítségül hívni ahhoz, hogy a férfi a teljes összeget kifizesse.

Mivel a nő követelései egyre kitartóbbak lettek, a férfi a rendőrséghez fordult.