Titokban férfivá változtatták a középiskolai lányt

Sage Blair, nemi erőszak
Egy virginiai középiskolás diák családja pert indít, azt állítva, hogy a középiskola személyzete titokban férfivá változtatta a lányukat, ami további események láncolatát indította el, mégpedig a tinédzser megszökött otthonról és szexkereskedelem áldozatává vált.
Vágólapra másolva!
Egy virginiai középiskolás diák családja pert indít, azt állítva, hogy a középiskola személyzete titokban férfivá változtatta a lányukat, ami további események láncolatát indította el, mégpedig a tinédzser megszökött otthonról és szexkereskedelem áldozatává vált.
Vágólapra másolva!

A lány édesanyja, Michele Blair pert indított a megyei iskolaszék, a körzet személyzete és egy marylandi kirendelt védőügyvéd ellen, azt állítva, hogy lányát, Sage-et az iskola tantestülete az ő tudta nélkül alakította át.

– fakadt ki Blair a Washington Examinernek adott interjújában.

Az édesanya elmondta, hogy Sage-nek zűrös gyerekkora volt, és mentális problémáktól szenvedett, amikor 2021-ben elkezdett az Appomattox településen található megyei középiskolába járni.

Az iskola alatt Sage az ottani dolgozók segítségével és támogatásával kezdte magát férfiként azonosítani, és férfi névmásokat használni magára, miközben a nemváltás miatt osztálytársai részéről súlyos zaklatás érte.

– mondta az anya. A zaklatás végül arra késztette Sage-et, hogy elszökjön otthonról, aminek következtében

az akkor 14 éves lányt négy különböző államban több férfi is elrabolta, és megerőszakolta.

A per szerint Sage-et eleinte Washingtonba vitték az elrablása után, ahol két férfival maradt, akik elkábították, és megerőszakolták a tinédzsert. Ezután Marylandbe hurcolták, és

egy regisztrált szexuális bűnözővel hagyták magára, aki bedrogozta és megerőszakolta a fiatalt.

Sage-et végül a szövetségi hatóságok mentették ki, de a trauma ezzel nem ért véget a vádak szerint. Aneesa Khan baltimore-i kirendelt védőügyvéd ugyanis harcolni kezdett a tinédzser szüleinek felügyeleti joga ellen, ugyanis állítása szerint a család nem eléggé támogató Sage új nemi identitását illetően.

Egy virginiai középiskolás diák családja pert indít, azt állítva, hogy a középiskola személyzete titokban férfivá változtatta a lányukat, ami további események láncolatát indította el, mégpedig a tinédzser megszökött otthonról és szexkereskedelem áldozatává vált. Forrás: DailyMail

Mindez pedig azt eredményezte, hogy Sage-et egy serdülő férfiak számára fenntartott intézetbe helyezték, ahol

ismét szexuálisan bántalmazták, és megtagadták tőle az orvosi és mentális ellátást.

Sage ezután elszökött ebből a létesítményből, de állítólag egy újabb pedofil találta meg, aki Texasba csempészte a tinédzsert, ahol ismét megerőszakolták, bedrogozták, éheztették és kínozták, amíg a texasi bűnüldöző szervek meg nem mentették, és értesítették az édesanyját, aki visszavitte Virginiába.