Pokollá változtatja az olaszok életét a migránsinvázió - videó

Lampedusa, olaszország, migráns, illegális, embercsempész, 2023, szeptember, rendkívüli
Migrants from a migrant housing centre on the Italian island of Lampedusa, are guided by a security official on September 14 2023, as they prepare to board the ship "Galaxy", bound to the Sicilian town of Porto Empedocle. The tiny Italian island of Lampedusa struggled on September 14, 2023 to cope with a surge in migrant boats from North Africa after numbers peaked at 7,000 people -- equivalent to the entire local population. (Photo by Alessandro Serranň / AFP)
Vágólapra másolva!
Az olaszországi Lampedusa szigetén az illegális bevándorlók folyamatos és egyre nagyobb számban történő érkezése miatt elszabadult a pokol - írja a Magyar Nemzet. Egyre több olyan felvétel lát napvilágot, amelyek a migránsok állatias viselkedését, az integrációra való akaratuk teljes hiányát mutatja be.
Vágólapra másolva!

A portál szerint, mint azt a RadioGenoa Telegram-csatorna által megosztott videó is jól mutatja, Olaszországban katasztrofális a helyzet, és ez már nemcsak Lampedusára, de Bolognára is igaz.

A Tunéziából és Nigériából érkező illegális bevándorlók kedvükre törnek-zúznak, mit sem törődve a helyiek nyugalmával, zaklatva a lakosokat.

– figyelmeztet a csatorna. Lampedusán már több az afrikai, mint az olasz. Az elmúlt héten naponta több mint ötezer migráns érkezett a már így is túlzsúfolt szigetre.

Az Európai Unió továbbra is vak

A „Soros György vezette inváziót" – ahogy egy X-felhasználó fogalmaz – már Elon Musk sem hagyta szó nélkül. Az amerikai–dél-afrikai milliárdos egy bejegyzésében ment neki Soroséknak:

– írta. Az érkező migránsok között feltűnően sok – sőt talán csak ők jönnek – a férfi.

Nőket, gyermekeket alig látni. Ez teljesen ellentmond az Unió álláspontjának, miszerint ártatlan gyermekeket, nőket kellene befogadni.

– szögezi le a Telegram-csatorna.

Giorgia Meloni kormánya éppen a hét elején vezetett be szigorításokat a migráció megfékezésére, amiért rögtön halálosan megfenyegették az emberkereskedők és a migránsok.