Háromszáz kiló marihuánát legeltek le birkák egy üvegházban

nomád, juh, terelés, török, hegy, hegyek, 3000 méter magas, nomád életmód, beköszöntött az ősz
TUNCELI, TURKIYE - SEPTEMBER 25: Nomads and their sheep flock begin their journey to return from Munzur and Mercan mountains, at an altitude of 3 thousand in the district, to their hometown by the end of the summer season in Ovacik district of Tunceli, Turkiye on September 25, 2022. Sidar Can Eren / Anadolu Agency (Photo by Sidar Can Eren / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP)
Vágólapra másolva!
Egy görög gazda maradék orvosi marihuána termése ment "veszendőbe", miután az üvegházára egy birkanyáj rátalált. Az állatok menedéket kerestek a vihar elől, amikor sikerült bejutniuk a telepre és mintegy 272 kilogrammnyi termést legeltek le.
Vágólapra másolva!

Állítólag a juhok nagyon jól érezték magukat, mikor a pásztoruk rájuk talált.

Az üvegházak tulajdonosa sajnos nem nevetett az eseten, mivel így a szabad ég alatt termesztett növényei és az üvegházban lévők is tönkrementek.

Betörtek a birkák egy üvegházba, közel 300 kilogramm marihuánát legeltek le. A kép illusztráció! Forrás: Anadolu Agency via AFP/2022 Anadolu Agency/Sidar Can Eren

A tulajdonos elmondása szerint a heves esőzések és a kánikula hatásaitól legalább az üvegházban viszonylagos biztonságban vannak a növények. Vagyis voltak, addig, amíg a nyáj meg nem érkezett.

Egyelőre nem tudni, hogy az állatok miként törtek be az épületbe, és miért vetették rá magukat a tetemes mennyiségű marihuánára - írja a Mandiner.