Minden eddiginél erőszakosabb akciókba kezdett az "elkényeztetett kis degenerált"

Alex Soros, Soros György, Soros, NGO, ngo, nyílt társadalom, joe biden
Vágólapra másolva!
Továbbra is rendkívül aktív a nemzetközi politikában, és Európában is Alex Soros, tehát hazugságnak minősültek azok az értesülések, miszerint a Soros-alapítványok visszafognák a tevékenységüket. Sőt. Maga Soros György fia nyilatkozta azt, hogy a kelet-európai térségben még aktívabbak lesznek. Alex Soros ott van az ENSZ évenkénti szokásos New York-i közgyűlésén is, de szinte állandó bejárása van a Joe Biden vezette Fehér Házba is. A Soros-birodalom örököse tervei szerint a családi vagyont továbbra is arra használná, hogy baloldali amerikai politikusokat támogasson, és mindent elkövet, hogy Donald Trumpot ne válasszák meg 2024-ben az Egyesült Államok elnökének. Természetesen Alex Soros a magyar dollárbaloldal ügyét is a szívén viseli, több baloldali politikust meghívott az egyik fórumára. 
Vágólapra másolva!

Ismét rácáfolt Alex Soros, Soros György amerikai tőzsdespekuláns fia arra a nyár közepi álhírre, miszerint kivonulnának Európából és lejjebb csavarnák a baloldali politikai propagandájukat. Egy friss bejegyzés szerint Alex Soros is ott van az ENSZ évenként megtartott New York-i közgyűlésén. Eddig "nagy meglepetésre" a Clinton-alapítvány rendezvényén járt, ahol Gavin Newsom, Kalifornia baloldali kormányzójával találkozott. Newsom-ról azt érdemes tudni, hogy vezetése alatt százezrével menekülnek el az amerikaiak az egykor szebb napokat látott államból a hatalmas bűnözés és woke-nyomulás miatt.

Korábban pedig Albániában fotózkodott Alex Soros egy új stadion átadásán Tirana főpolgármesterével.

Június végén pedig Párizsban Emmanuel Macron francia elnökkel találkozott egy pénzügyi fórumon.

Alex Soros még durvábban nyomná a baloldali propagandát

A fenti példák is jól mutatják, hogy Soros fia rendkívül aktív, és szó sincsen arról, hogy változtatna eddigi politikáján. Sőt ahogyan arról korábban beszámoltunk, Soros György fiatalabb fiára, Alex Sorosra hagyta a Soros-birodalom irányítását. Az új vezető még radikálisabb és hangosabb terveket fogalmazott meg, mint mondta célja, hogy bővítse apja liberális célkitűzéseit, ám ő szeretne olyan ügyeket is felkarolni, mint a szavazati és abortuszjog, valamint a nemek közötti egyenlőség.

Tervei szerint a családi vagyont továbbra is arra használná, hogy baloldali amerikai politikusokat támogasson.

Alex Soros még nagyobb forrásokat és figyelmet kíván fordítani a demokraták támogatására 2024-ben, mert szavai szerint „aggasztja, hogy Donald Trump visszatérhet a Fehér Házba". A Soros-birodalom a Nyílt Társadalom Alapítványán keresztül évi mintegy 1,5 milliárd dollárt irányít különböző támogatásokra, kutatásokra, egyetemeknek és emberi jogi célokra – ám ez az ő értelmezésük szerint olyan liberális elemeket is tartalmaz, mint a melegházasság és az LMBTQ-közösség igényeinek hirdetése.

Mindezzel kapcsolatban nemrégen Donald Trump azt írta,

"Nem távozunk"

Soros Alex egyébként még augusztus végén art arról, hogy nem távoznak. Az olyan hírek, amelyek szerint a Nyílt Társadalom Alapítványok (OSF) és Soros „elhagyja Európát" félrevezetők. Nem távozunk. − írja Alex Soros, hozzátéve, hogy Európa továbbra is „óriási stratégiai jelentőséggel bír" az OSF 1980 óta végzett tevékenysége szempontjából.

Európa mostani helyzetét tekintve azonban egyértelmű, hogy alapítványunknak változtatnia kell, csakúgy, ahogy a berlini fal leomlása után, amikor erőfeszítéseink középpontjában a közép- és kelet-európai országok uniós csatlakozása állt; és ahogy a 2008-as gazdasági válságot követően, amikor először fokoztuk munkánkat Brüsszelben és Nyugat-Európában − fejti ki Soros György fia, aki szerint a térség kelet felé mozdul el, az EU-ban Kelet-Európa ereje felerősödik.

Alex Soros: Szó sincs kivonulásról Forrás: Alex Soros X (Twitter)

Szerinte az ukrajnai háborúnak beláthatatlan következményei lesznek, emellett Lengyelország vezető gazdaság, és az EU nettó befizetője lesz, így - Magyarország mellett - a lengyel baloldalt is pénzeli: a nemzeti kormány ellen.

De ez nem jelent semmiféle visszavonulást − nyomatékosítja Alex Soros.

Cseh "Katka" és a Gyurcsány-család barátja, Donáth Anna is ott volt Soros fiának a rendezvényén

Az utóbbi szavait megerősítette az is, hogy az egyik brüsszeli korrupciós botrány főszereplője, Cseh Katalin és a gyalázatos magánéleti botrányokkal terhelt Donáth Anna a Momentumból, valamint Munk Veronika, a volt indexesek Telex nevű blogjának alapítója is részt vett Soros György fiának rendezvényén augusztusában az ausztriai Alpbachban még augusztusban. Soros György fia a közösségi oldalán azt írta: örömmel töltötte el, hogy a rendezvényen beszélhettek Európa és a Nyílt Társadalom Alapítványok jövőjéről. Mint kifejtette, elkötelezettebbek az európai projektek iránt, mint valaha. Nyilvánvaló: a júniusi, európai uniós választásokra különös tekintettel készül Alex Soros - mind pénzzel, mind folyamatos dirigálással, mármint, a Gyurcsány vezette baloldal állandó eligazításával.

Soros fia áll a dollárbaloldal mögött

Soros György fia egyébként már 2018-ban is aktívan támogatta a magyarországi baloldalt, sőt tüntetni is eljött Budapestre. Soros Alex már korábban átvette a magyar ügyek irányítását. Amikor Budapestre jön, elválaszthatatlanul mellette van afroamerikai barátja, élettársa, Maxwell Osborne.

Úgy tudjuk, Alex és barátja szemelte ki Gulyás Mártont vezető baloldali propagandistának, ők láttak benne fantáziát. De

bíztak Gurmai Zita szocialista politikus fiában, Gulyás Balázsban is,

aki a demokratikus választások elleni tüntetések főszervezője volt.

Nagyon szoros kapcsolat

Alex Soros évek óta elválaszthatatlan a

divattervező és politikai aktivista Maxwell Osborne-tól, kapcsolatukat celebeket felülmúló módon fotók tömegével dokumentálják nyilvánosan. Láthatóan ez a Soros-fiú LMBTQ-propagandájának része.

Forrás: Ripost

A képeken már-már provokatív módon demonstrálják fizikai és érzelmi összetartozásukat.

Gyakran ölelkeznek, szorítják egymás kezét.

A nyilvános posztokhoz írt szövegek szoros és egyre mélyülő kapcsolatról tanúskodnak.

Egy párt alkotnak Forrás: Ripost

Bár mindenki tudta a New York-i felső tízezer köreiben, hogy ők ketten egy párt alkotnak, de a Soros-fiú politikai szerepére tekintettel mégis okoztak némi meglepetést, amikor 2018 szilveszterének éjjelén egy látványos videóval, sőt egy közös ágyfotóval hivatalosan coming-outoltak, egyenesen Dominikából, a közös szállodai szobából.

Ezt üzenték Dominikából Forrás: Ripost

Alex Soros büszkén dokumentálja találkozóit vezető amerikai baloldali politikusokkal is. Rendszeresen találkozik Hillary Clintonnal vagy Barack Obamával is. Arról általában nem számolnak be, hogy a találkozókon miről esik szó.

A bukott Hillary Clintonnal Forrás: Ripost
Barack Obamával Forrás: Ripost

Az illegális bevándorlás fő támogatója

Alex Soros támogatja az illegális migrációt. Rendszeresen közzétett videókban buzdítja a migránsokat arra, hogy induljanak meg Európa felé.

Forrás: Ripost

Amikor Budapesten jár, Alex Soros rendszeresen a Four Seasons elnöki lakosztályában száll meg, ahol 2 millió forint egy éjszaka.

Forrás: Ripost

Rendszeres vendég Joe Bidennél

Alexander Soros rendszeres vendég a Fehér Házban, amióta Joe Biden az amerikai elnök – derült ki a Fox News nyomozásából. Információik szerint

2021 ÓTA LEGALÁBB 14 ALKALOMMAL JÁRT A FEHÉR HÁZBAN.

Úgy tűnik, hogy bejárása van a demokrata elnök legszűkebb környezetéhez. Alexander Soros egyébként saját közösségi oldalán is gyakran elbüszkélkedik vele, ha vezető politikusokkal találkozik. Hillary Clinton és Barack Obama mellett pózolt már például Nancy Pelosi korábbi demokrata házelnökkel is.

Június elején pedig Kamala Harris amerikai alelnökkel találkozott remek hangulatban, ami azért volt különösen érdekes, mert miközben Alex Soros a Twitteren számolt be a találkozóról, az nem szerepelt Kamala Harris hivatalos programjában - vagyis valamiért az alelnök el akarta titkolni. Még az alelnök szóvivője sem válaszolt a találkozóról szóló kérdésekre.