A német külügyminiszteren röhögnek az internetezők

Annalena Baerbock külügyminiszter  Németország, münsteri kereszt
Annalena Baerbock (Alliance 90/The Greens), Federal Foreign Minister, taken during a press conference with Lars Lv?kke Rasmussen, Foreign Minister of Denmark, at the Federal Foreign Office in Berlin, December 22, 2022. (Photo by Kira Hofmann / Photothek / dpa Picture-Alliance via AFP)
Vágólapra másolva!
Mint ismert, a héten újra hülyét csinált magából a német külügyminiszter. Annalena Baerbock újabb butasága már ellepte a TikTokot, és egyre többen röhögnek rajta. Az egykor még többre érdemes német külügyminiszteri posztok mára a német bohózat színterévé váltak.
Vágólapra másolva!

A héten azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy

kijelentette, 560 napot dolgozik egy évben.

Annyira nagyot akart mondani, hogy ezt már senki sem tudja túllicitálni. Münchhausen-szindrómásoknak iskolát nyithatna Annalena Baerbock - írja a Magyar Nemzet. A portál szerint a kommentelők azonnal beleszálltak a német külügyminiszter legújabb ostobaságába.

Az egyik férfi azt írta, hogy

már az ötéves, óvodás kislánya is tudja, hogy 365 nap van egy évben.

Forrás: Magyar Nemzet

Egy másik hozzászóló pedig Annalena Baerbock korábbi kijelentésére visszautalva, miszerint neki fontosabb az ukránoknak tett ígérete, mint a választói, így reagált:

A külügyminiszter korábban azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy megüzente az orosz elnöknek, 360 fokos fordulatot hajtson végre, ami ugye azt jelenti, hogy Annalena Baerbock szerint Putyin jó irányba halad.