Már üldözik a keresztény, családcentrikus embereket az LMBTQ-propaganda által irányított Kaliforniában

nemváltás, lmbtq, őrület, aktivista, transznemű
Vágólapra másolva!
Az egyik kaliforniai tankerület igazgatótanácsának elnöke a liberális szülők célkeresztjébe került, miután szerette volna bevonni döntéshozásba a keresztény, családcentrikus szülőket. Az államban rendkívüli mértékben hódít az LMBTQ-propaganda, amennyiben viszont a konzervatív értékeket szeretné valaki népszerűsíteni a diákok körében, azonnal megpróbálják ellehetetleníteni.
Vágólapra másolva!

Julia Leavens Hopp, a tizenkét általános iskolát, két középiskolát, két gimnáziumot és egy oktatási központot magába foglaló kaliforniai Rocklin egységes iskolai körzet igazgatótanácsának elnöke a Facebookon tett közzé egy felhívást, amelyben arra sürgette a keresztény, családcentrikus szülőket, hogy csatlakozzanak egy tanácsadói testülethez, amely segítségével nagyobb beleszólásuk lesz az oktatásba.

A bejegyzésben többek között kiemelte, hogy az igazgatótanács sokat tesz annak érdekében, hogy a szülőknek nagyobb beleszólása legyen a tanterv kialakításában. Ennek érdekében testületeket is alakítottak, amelyekhez a szülők csatlakozhatnak.

Hopp külön felhívta a figyelmet arra, hogy a keresztény, családcentrikus szülőkre minden korábbinál nagyobb szükség van.

A tankerület korábban arra kérte a szülőket, hogy nézzék át és adjanak visszajelzést a harmadik, negyedik és ötödik osztályos diákok tudományos tantervével kapcsolatban, ezt 200 szülő meg is tette. Sok liberális viszont élesen kritizálta, hogy Hopp keresztény, családcentrikus, konzervatív nézőpontot is szeretne megosztani a diákokkal.

Az egyikük szerint például ezzel Hopp nem veszi figyelembe mások elveit. Érdemes viszont megjegyezni, hogy Kalifornia államban futótűzként terjednek az ultra liberális nézetek, az LMBTQ-propaganda pedig már minden sarkon ott van, beszivárgott az összes iskolába és óvodába a baloldali érzékenyítés.

Volt olyan eset is az államban, amikor egy tanárnő az amerikai zászló helyett az LMBTQ-zászlóra eskette a diákokat.

Egy másik kaliforniai tanár büszkén osztott meg arról videót, hogy a szülők beleegyezése nélkül próbálja meg arra rávenni a gyereket, hogy nemet váltsanak. Az erről szóló videó ITT tekinthető meg.

Olyan eset is a szülők tudtára jutott, amikor a tanár harmadikos gyerekeknek játszott le az LMBTQ-propagandát népszerűsítő videókat. Kiderült az is, hogy a nyolcéveseknek a tankerület vezetőinek tudtával, és teljes támogatásával terjesztette a genderideológiát.

Most a liberális vezetésű Kalifornia államban mégis az okoz közfelháborodást, hogy az egyik tankerület igazgatótanácsának elnöke szeretné, hogy a keresztény, családcentrikus értékeket valló szülőket is bevonják a döntéshozásba, ezzel ellensúlyozva a kórként terjedő LMBTQ-propagandát és genderideológiát.