Brutális gyilkosság egy újvidéki iskola előtt, lelőttek két férfit

Serbia preserves war criminal Ratko Mladic's mural Belgrade,Ratko Mladic,Serbia,Serbian Interior Ministry,war crimi Horizontal
BELGRADE, SERBIA - NOVEMBER 09: Police officers take a woman into custody after she threw eggs to the mural of war criminal Ratko Mladic to protest its preservation by Serbian Interior Ministry in Belgrade, Serbia on November 09, 2021 Milos Miskov / Anadolu Agency (Photo by Milos Miskov / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP)
Vágólapra másolva!
Megöltek két fiatal férfit a vajdasági Újvidék melletti Futak településen egy általános iskola előtt pénteken - közölte a helyi hatóságok beszámolóját idézve a Telegraf.rs című szerb hírportál.
Vágólapra másolva!

Zoran Krulj, az újvidéki sürgősségi szolgálat szóvivője elmondta:

a rendőrséghez éjfél után 17 perccel érkezett a bejelentés a lövöldözésről.

A helyszínen egy eszméletlen fiatalembert találtak, akit fejlövéssel, súlyos állapotban szállítottak az intenzív osztályra.

A 20 éves férfi sebesülései olyan súlyosak voltak, hogy a kórházban meghalt.

A következő hívás éjfél után 51 perccel érkezett, miután a rendőrök egy másik, 19 éves fiatalembert találtak a helyszínen.

A mentősök már nem tudtak segíteni rajta, csak a halál beálltát tudták megállapítani.

A belügyi szervek széles körű rendőri akciót indítottak, egész Futakot lezárták, valamint az összes újvidéki kijáratot, és a Blic című napilap a rendőrségtől úgy tudja, hogy őrizetbe vettek négy gyanúsítottat: egy 23, egy 24, egy 21 és egy 26 éves férfit.