Óriási döbbenet az esküvőn, 200 vendég előtt alázta meg menyasszonyát egy olasz férfi

Vágólapra másolva!
Massimo Segre, sikeres bankár és jövendőbelije Christina Seymandi több, mint kétszáz vendéget hívott meg az olaszországi Torino egyik legszebb villájába, hogy megerősítsék házassagi szándékukat. Azonban a szertartás alatt váratlan fordulat történt, amikor a férfire került a sor és egyszerűen nemet mondott.
Vágólapra másolva!

Segre a vendégek előtt tartott beszédében kijelentette, hogy szerinte a jegyese megcsalta őt.

Az egybegyűltek a beszéd elején még nem sejtettek semmit, Massimo azzal kezdte, hogy kicsit ideges, de örül, hogy ilyen sokan megtisztelték őket a jelenlétükkel.

A férfi hangja ezután megváltozott és azt mondta, hogy szerinte a másikat szeretni azt jelenti, hogy saját magadnál is jobban akarsz neki örömet okozni, ezért ő most megadja a lehetőséget a "menyasszonyának", hogy szabad legyen.

Ezután hűtlenséggel vádolta a nőt, majd véget vetett a kapcsolatnak.

Ekkor jelenlévő vendégek rájöttek, hogy az esemény egy jól megtervezett bosszú része.

A három éve együtt lévő párnak szakmailag is sok köze volt egymáshoz. Segre kifejezetten nyitva hagyta az üzleti kapcsolat esetleges folytatását. Christina Seymandi állítólag pert fontolgat.

A bankár rengeteg támogatást kapott a neten a szakítás miatt. Az olasz média beszámolói szerint a viharos szakítás után sok nő árasztotta el házassági ajánlattal - írja a Bild.