Rejtélyes körülmények között halt meg egy csecsemőgyilkos egy angol börtönben

rendőrautó, rendőrség, rendőr, sziréna, villogó, megkülönböztető jelzés, rendőrautó, villogó, fényhíd, kék-piros villogó, villogó kék fényjelzés, autó, illusztráció,
Vágólapra másolva!
Holtan találták egy angliai börtönben a 32 éves, brit Rachel Tunstillre, akit hat évvel ezelőtt azért ítéltek el, mert brutális végzett a saját gyerekével. Megpróbálta azzal magyarázni a tettét, hogy hangokat hallott, de többminden is arra utal, hogy előre eltervezte a gyilkosságot. Egyelőre nem lehet tudni, hogy mi okozta a nő halálát.
Vágólapra másolva!

A BBC nő haláláról szóló információját megerősítette a börtön szóvivője, és hozzátette, kizárták az öngyilkosságot.

– írja a börtön közleménye.

Rachel Tunstill 2017 januárjában a Burnley-i lakásának fürdőszobájában adott életet egy babának, és aztán gyorsan el is vette tőle.

Egy ollóval több, mint egy tucatszor megszúrta a csecsemőt.

A nyomozás során sokkoló dolgokat találtak a nő internetes keresési előzményei között. Olyasmiket, mint például „hogyan vessünk véget a terhességnek a várandósság kései szakaszában", illetve „Mick Philpott", aki hat gyerekét gyilkolta meg.

A kép illusztráció Fotó: Csudai Sándor - Origo

Tunstill ennek ellenére azt állította,

a szülés után hirtelen stressz lépett fel nála és hangokat hallott a fejében.

A liverpooli esküdtszék bűnösnek találta a nőt a gyilkosság vádjában, és életfogytiglani börtönre ítélték. A HMP-be került azzal együtt, hogylegkorábban legkorábban 17 év múlva kerülhet feltételesen szabadlábra – írta meg a Bors a CrimeOnline cikke alapján.