Megfulladt az amerikai édesanya, miközben kisfiát próbálta menteni

Vágólapra másolva!
Egy massachusettsi család kirándulása a New Hampshire-i Fehér-hegységben tragikusan végződött. A 10 éves kisfiuk belecsúszott egy hegyi folyóba és az édesanyja megfulladt, miközben megpróbálta kimenteni őt - közölték a hatóságok.
Vágólapra másolva!

Az anya, a 44 éves Melissa Bagley a férje karjaiban halt meg, miközben a férfi megpróbálta újraéleszteni őt.

Melissa és Sean Bagley, három gyermekük és egy családi barátjuk társaságában túráztak egy helyi nemzeti park területén, amikor a tragédia bekövetkezett.

A halálos baleset kedd délután a Lincolnban található népszerű Franconia-vízesésnél történt, amikor Bagley tíz éves fia megcsúszott és beleesett a vízesés közelében lévő egyik folyószakaszba - írja az ABC.

- áll a közleményben.

A másik Bagley-gyerek - 18 éves - a vízbe ugrott, hogy megpróbálja megmenteni az anyját és a testvérét - mondták a tisztviselők. Sikerült kihúzni a testvérüket a vízből, de eközben beszorult a sziklák közé és nem tudott kimenekülni.

Az apa is a vízbe ugrott, hogy kétségbeesetten próbálja megmenteni a feleségét. Végül egy sziklán találta meg a nőt, és azonnal megkezdte az újraélesztést. A nőt nem sikerült megmenteni.

Az helyi vadvédelmi hivatal illetékesei elmondták, hogy kedden délután 4 óra körül SOS-üzenetet kaptak valakitől a Franconia-vízesésnél, aki arról számolt be, hogy egy túrázónak segítségre van szüksége.

A 3,5 mérföldre (5 kilométer) lévő tűzoltók egy terepjárót használtak, hogy elérjék a vízesést. Ahogy a mentőcsapatok a vízeséshez közeledtek, egy túrázóval találkoztak, aki az ösvény kiindulópontjáról futott oda, hogy segítséget kérjen.

A túrázó el tudta irányítani a mentőcsapatokat oda, ahol a vészhelyzet kibontakozott.

Carlo De Maria, Everett polgármestere közleményt adott ki, amelyben dicsérte Melissa Bagley bátorságát, hogy megmentse gyermekét.