Már több mint 166 millióan nézték meg Tucker Carlson Trump interjúját

Donald Trump
Vágólapra másolva!
Bár Donald Trump volt amerikai elnök nem vett részt a republikánus elnökjelöltek első nyilvános vitáján, mégis rá irányult a figyelem egy vele készült interjúnak köszönhetően – számolt be róla a Magyar Nemzet. A portál felidézte, hogy az elnökválasztáson 2024-ben is induló politikussal Tucker Carlson, az amerikai jobboldal népszerű véleményvezére készített interjút, amelyet már több mint 166 millióan láttak a cikk megjelenéséig.
Vágólapra másolva!

Ez nyilvánvalóan meghaladja, hányan követték az elnökjelölti vitát, amelynek nézettségi adatait várhatóan csütörtökön hozza nyilvánosságra a Fox News amerikai hírcsatorna.

Carlson a republikánus jelöltek csatározásának kezdete előtt pár perccel osztotta meg a volt elnökkel készült 46 perces beszélgetést az X nevű platformon – írta meg a Time hírportál.

Donald Trump az első olyan ember a történelemben, aki anélkül nyert meg egy politikai vitát, hogy részt vett volna benne

– közölte Kari Lake republikánus politikus.

Tucker Carlson egyébként arra törekszik az X-en megosztott interjúival, hogy megszilárdítsa közönségét, miután a Fox News menesztette a népszerű műsorvezetőt áprilisban.

– mondta Trump Carlsonnak a Reuters hírügynökség összefoglalója alapján.