A folyton hasra eső Joe Biden után a szerencsétlenkedő alelnöknőjén röhögnek

Kamala Harris, Joe Biden
Former Vice President Joe Biden and Senator Kamala Harris speak on September 12, 2020, in Houston, Texas, after the third Democratic primary debate of the 2020 presidential campaign season hosted by ABC News in partnership with Univision at Texas Southern University in Houston, Texas. - Biden named Harris, a high-profile black senator from California, as his vice presidential choice on August 11, 2020, capping a months-long search for a Democratic partner to challenge President Donald Trump in November. (Photo by Robyn Beck / AFP)
Vágólapra másolva!
Joe Bidenről napról napra egyre több kínos videó kerül fel az internetre, de az alelnöknője sem különb. Most megmutatjuk Kamala Harris legkínosabb jeleneteit.
Vágólapra másolva!

Egyre többen építenek tiktoker karriert abból, hogy az elnökből csinálnak viccet. Az alábbi videón például az a megdöbbentő jelenet látható, amikor az elnök rágcsálni kezdi egy kislány ruháját, aki láthatóan nagyon megijedt.

@pamphletz#joebiden♬ original sound - Awua

És természetesen azok a videók is segítenek a hírnévhez, amelyeken bukdácsol vagy éppen elesik az elnök. Joe Biden szánalmas eséseiről és bakijairól az Origo itt írt részletesen.

De nem elég az elnök szerencsétlenségeit kifigurázni, hiszen azok mára a mindennapjaink részévé váltak, ezért a 15 perc hírnévért új célpontot kellett találnia az önjelölt celebeknek. Nem is kellett messzire menniük, mert Kamala Harris vihogásai újabb témát adtak az amerikai közönség figyelmére vágyó tiktokereknek.

A nevetséges páros Forrás: AFP/Robyn Beck

Meg is ragadták az alkalmat. Ez a nő például azt mutatja meg, ahogy leereszkedően beszél az alelnök, majd utána felcsendül a viháncolása - írja a Magyar Nemzet.

@mommyrn88 Reply to @ariesspirit1 I donno how you came to that conclusion my friend by thank you either way #SmellLikeIrishSpring#kamalaharris♬ original sound - Estee

Mások arra építik TikTok-csatornájukat, hogy naponta figurázzák ki Kamala Harris önmagukban is szórakoztató nyilatkozatait, beszédeit.

@thestephyjoshow Even Kamala Harris laughed at “Second Gentleman” ♀️@Stephanie Jo #kamala#kamalaharris#satire#comedian#fyp♬ original sound - Stephanie Jo
@mommyrn88 Replying to @loriann471 ITS AN INDUSTRIAL REVOLUTION #kamala#kamalaharris#impression♬ original sound - Estee

Végül pedig itt látható egy videó, amely megtanít alelnökként viháncolni a színpadon. Ez a tiktoker beavatja a nézőt az alelnökkacagás rejtelmeibe.

@mommyrn88#stitch with @real.benshapiro TAG BEN SHAPIRO @dailywire ♬ original sound - Estee

Ráadásul Kamala Harris alelnöknő néhány hónapja megőrült az elektromos buszokért. És az egyik legfontosabbnak azt tartotta, hogy a dízellel szemben ezeken a buszokon lesz majd WIFI és USB-töltő telefonokhoz.

Hogy a buszok motorjának milyen köze van a WIFI-hez vagy az USB-töltőkhöz, ezt valószínűleg senki sem tudja, hiszen a legegyszerűbb nem új kocsikban is van szivargyújtótöltő, amire átalakítóval rá lehet csatlakoztatni az USB-t. Magyarországon pedig már mindenkinek a zsebében van egy mobil WIFI, mert a legtöbb telefon már képes erre is. Az elektromos buszok sem annyira új keletűek, mert ma már nemcsak a fővárosban, de vidéki kisebb városokban is egyre elterjedtebb ez a tömegközlekedési eszköz. Örömmel vesszük, hogy Amerika is utolér minket lassan.

A minap egy olvasónk egy vidéki városban járt Oroszországban, és küldött pár fotót, hogy az ottani buszokon lehet tölteni a telefont.

Forrás: Origo

Valójában erről a fotóról jutott eszünkbe Kamala Harris nagyszerű felfedezése.

Forrás: Origo