Halálosan meglőttek egy amerikai ügynököt a kiképzése során

fegyver, usa, egyesült államok, lőtér, automata, bemutató, vásár
MONROE, PENNSYLVANIA - JUNE 03: People fire an assortment of guns at the annual Machine Gun Shoot sponsored by Shooters Gauntlet on June 03, 2023 in Monroe, Pennsylvania. The shoot, which has been held since 2016, lets gun enthusiast and others shoot machine guns at targets in a controlled and secure wooded location. The two-day event features raffles, workshops, vendors and opportunities to rent and fire a variety of weapons. According to recent data, in 2021 Americans bought an estimated 19 million guns. Spencer Platt/Getty Images/AFP (Photo by SPENCER PLATT / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Az amerikai adóhivatal egyik ügynökét csütörtökön lelőtték egy rutinszerű kiképzési gyakorlat során Észak-Phoenixben.
Vágólapra másolva!

Az ügynök, akinek a nevét nem hozták nyilvánosságra, nem sokkal azután halt meg, hogy kórházba szállították. Más sérülésről nem érkezett jelentés - írja az ABC News.

Charlotte M. Dennis, az adóhatóság helyi irodájának szóvivője megerősítette, hogy a különleges ügynökök egy lőtéren tartott gyakorlaton vettek részt, amikor a lövöldözés történt.

A lőtér a Szövetségi Büntetés-végrehajtási Hivatal tulajdonában van, de más bűnüldöző szervek is használják a létesítményt.

Az FBI phoenixi tisztviselői elmondták, hogy ők felelnek az eset kivizsgálásáért. Az eredményeket átadják az arizonai kerületi ügyészségnek.

A címlapi képünk illusztráció!